10. DECEMBER 2017 kl. 21:25
Zorniger: Manglede aggressivitet

Brøndby IF sluttede efterårssæsonen i Alka Superligaen af med en uafgjort på hjemmebane mod AGF. De blågule startede ellers opgøret i vanlig hjemmebanestil og havde en to-måls føring kort inde i anden halvleg på flotte mål af henholdsvis Tibbling og Halimi.

Men AGF fik kæmpet sig tilbage, og kampen endte 2-2, hvilket skuffede cheftræner Alexander Zorniger.

- Vi førte 2-0 mod et hold, der ikke var i stand til at udfordre os som hold, og derfor er vi skuffede over resultatet.  Da vi kommer foran 2-0 mister vi noget aggressivitet i jagten efter bolden, og det må ikke ske, for det lukker AGF ind i kampen. Lige nu hænger vi derfor med hovedet over resultatet, fortalte Zorniger efter kampen.

- Vi prøvede på at få midtbanestrukturen tilbage med indskiftningen af Lasse (Vigen, red.) og Kasper (Fisker, red.), og offensivt ville vi med (Andreas, red.) Bruus prøve at få noget af det offensive spil til at glide mere. Det var Bruus’ debut, og tanken var, at han kunne gå ind med ny energi og bruge sin kreativitet. Men det var ikke nok. Nu skal vi gennemgå kampen i trænerteamet og evaluere på efteråret, før vi lukker ned for året.

Brøndby-truppen går nu på ferie, og spillerne er tilbage igen mandag den 8. januar.

Foto: Getty Images