Troels Bech: Både Alex og vi ønskede en forlængelse

10.12.2017 17:58

Brøndby IF og cheftræner Alexander Zorniger har netop underskrevet en ny 2½- årig åremålskontrakt, der sikrer at samarbejdet med tyskeren nu løber frem til og med den 30. juni, 2020.

Den nye kontrakt, der træder i kraft fra dags dato, afløser dermed cheftrænerens nuværende kontrakt.

- Presfodbold var i mange år kendetegnet for Brøndby IF, og med strategi 6.4 ønskede vi at vi skulle tilbage til rødderne. Vi valgte derfor at ansætte Alexander Zorniger, da han praktiserer en spillestil, hvor pres og fælleskab er nøgleord.

- Det er halvandet år siden, og vi er meget tilfredse med den sportslige udvikling, vi har haft i klubben, ikke blot på grund af vores nuværende placering i tabellen, men fordi vi har et stærkt genkendeligt udtryk på banen, som skaber begejstring på tribunen, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech om kontrakforlængelsen med Alexander Zorniger.

Troels Bech forklarer, at begge parter har ønsket og arbejdet henimod en længerevarende aftale. 

- Både Alex og vi har ønsket en længere forpligtelse overfor hinanden og dermed sikkerhed i aftalen, og det har vi nu med denne aftale. Vi er stadig i den første fase af strategiperioden, så der er stadig mange ting, der skal udvikle sig og bundfældes, hvilket kræver kontinuitet, og her er rollen som cheftræner naturligvis en afgørende brik.

Annonceringen af den nye aftale med cheftræner Alexander Zorniger og hans tropper skete umiddelbart før kampen mod AGF.

Foto: Getty Images