Mukhtar og Halimi: Vi skal have revanche

08.12.2017 16:10

Brøndby Stadion danner rammerne for årets sidste kamp, når Brøndby-holdet på søndag tager imod AGF kl. 18:00. Sidst de blågule tabte var mod netop aarhusianerne, og det nederlag skal revancheres på hjemmebane, hvor Brøndby IF endnu ikke har tabt i indeværende sæson. Der har samtidig også været underholdning for alle pengene, da der i gennemsnit er blevet scoret tre mål pr. hjemmekamp.

- Vi tabte den første kamp mod dem, så nu skal vi vinde. Med støtten fra vores fans skal vi nok spille en god kamp og forhåbentlig scorer en masse mål, fortæller Halimi, der sammen med Brøndby-mandskabet står til odds 9.00 hos Betfair, hvis man tror på tre nye mål og en 3-0-sejr til hjemmeholdet.

- Det er en revanche, og det vigtigste er ikke, hvor mange mål vi scorer, men bare at vi vinder. Forhåbentlig vinder vi, og med alle vores fans i ryggen kan det blive en fed følelse, understreger Hany Mukhtar. 

Hvis du vil være med til at bakke Halimi, Mukhtar og resten af truppen op på søndag, kan du stadig nå at sikre dig billetter her. 

Foto: Getty Images