6. DECEMBER 2017 kl. 09:20
Jul i Brøndby | 6. december

Så er det blevet den 6. december, og næste låge i både video- og podcast-julekalenderen skal åbnes.

I dag taler Cyron Melville Julie Trustrup Jensen og Fatima Al-ful, der huserer på et af landets absolut bedste kvindemandskaber, nemlig Brøndby IF's 3F-ligahold, der både er forsvarende Danmarksmestre og pokalvinder.

Du kan lytte til podcasten i iTunes eller podcast-appen på din iPhone ved at søge på Brøndby IF, eller du kan gå via Soundcloud her - både på desktop og mobil, hvor du også kan downloade SoundClouds app fra både App Store og Google Play.

Du kan også trykke 'play' nedenfor.

Ligesom de øvrige dage er humøret højt i julestudiet, og i dagens afsnit kan stemningen ryge helt i vejret - men den kan også ryge helt i kulkælderen. Bag låge nummer seks gemmer sig nemlig et indslag, hvor den ene af de to værter skal i kamp. Nørgaard og Rønnow skal én gang for alle have afgjort, hvem der er bedst til FIFA 18 i truppen, og der er selvsagt masser på spil.

Find ud af, hvem af de to der får håneretten over den anden i dagens video.

Der skal selvfølgelig også åbnes en pakke, og i dag er det en af de bløde pakker, de to værter får fingre i. Dagens pakke er som sædvanligt på tilbud i Brøndby Shoppen, og hvis du ikke har mulighed for at tage til Brøndby Stadion, kan den også findes på nettet her.