5. DECEMBER 2017 kl. 14:00
Brøndby eSport sætter sig godt til rette med Vertagear

Når Brøndby eSport-spilleren Fredberg i fremtiden sætter sig godt til rette foran skærmen klar til at spille FIFA, bliver det i en gamingstol fra Vertagear. I samarbejde med Qwatti eSports har Brøndby eSport nemlig indgået et partnerskab med gamingstolsproducenten, og det er Jesper Larsen, koordinator hos Brøndby eSport, meget tilfreds med:

- Vi er meget glade for at have fået Vertagear som vores nye officielle partner angående gamingstole. Dette samarbejde giver os en unik mulighed for at tilbyde en af de bedste gamingstole på markedet til vores eSport-spiller og vores fans. Vertagear er et vigtigt og anerkendt brand i eSport-verdenen, og vi ser frem til arbejde sammen med dem.

James Vo, direktør for eSport hos Vertagear, deler samme begejstring og glæder sig over at være på samme hold som de blågule.

- Det er første gang, at vi har indgået et samarbejde med en succesfuld og historisk klub som Brøndby IF, og det er vi meget begejstrede for. Det bliver en ære at kunne tilbyde Brøndby IF og deres fans ergonomiske gamingstole af højeste kvalitet med klubbens logo på.

Du kan også få fingrene i den specialdesignede gamingstol fra Brøndby eSport og Vertagear. Stolen forventer at ramme Brøndby Shoppen midt januar, og du kan få besked via brondbyshoppen.dk, når stolen er klar til at blive leveret.