3. DECEMBER 2017 kl. 20:00
Zorniger: Stærk anden halvleg

En stærk anden halvleg fra Brøndby-mandskabet blev udslagsgivende, da hjemmeholdet fra SønderjyskE blev slået med 3-1. Sådan lyder meldingen fra Alexander Zorniger, der var vidne til to forskellige halvlege på Sydbank Park.

- Første halvleg var ikke så dårlig som den i Silkeborg. SønderjyskE fik etableret et godt pres mod os, og vi tilpassede vores spil til deres spil i stedet for at finde vores eget. Vi var ikke aggressive nok i duellerne og tabte de fleste 50/50-situationer, så det var en svær første halvleg, hvor SønderjyskE investerede meget fysisk. De brugte meget energi, og det kunne man godt se i anden halvleg, hvor de manglede kræfter, fortæller cheftræneren, der lavede en taktisk ændring i pausen, som viste sig at give pote:

- Som jeg sagde brugte de mange kræfter i første halvleg, og vi skiftede formation til 4-4-2, hvilket hjalp os med at kontrollere kampen i anden halvleg. Det er vi dog også i stand til med diamant-formationen. Bessi (Besar Halimi, red.) spillede sig op i anden halvleg, og jeg tog ham ud efter 30 minutter, fordi han investerede meget sammen med Mukhtar, Tibbling og Nørgaard. Det var nemmere at kontrollere kampen i anden halvleg, og SønderjyskE skulle tilpasse sig vores spillestil, og det var svært for dem. 

Se og hør resten af interviewet med Zorniger på Brøndby Indefra, hvor han kommer ind på dagens indskiftere.

På søndag venter sæsonens sidste kamp, når AGF kommer på besøg på Brøndby Stadion. Indtil da kan du fordrive tiden ved at følge med her på brondby.com, hvor der hver dag i december vil være et nyt podcast-afsnit samt sjove indslag fra Kasper Fiskers og Christian Nørgaards julestudie.

Foto: Getty Images