3. DECEMBER 2017 kl. 18:30
Arajuuri: En dejlig sejr efter en hård kamp

Paulus Arajuuri noterede sig for sit første mål i Brøndby-trøjen, da han i dagens kamp mod SønderjyskE pandede bolden ind til 1-0. Dermed satte han gang i målscoringen i en hård kamp, der sluttede 3-1 til Brøndby-mandskabet.

- Det var en meget vigtig sejr. Vi vidste, at det ville blive en hård kamp, men jeg er stolt af holdets præstation. Første halvleg var hård, men i anden halvleg leverede holdet en fantastisk indsats. Vi arbejder sammen præcis, som vi skal, fortæller den finske forsvarsspiller, der ser frem mod sæsonens sidste kamp på søndag mod AGF:

- Det er utroligt vigtigt, at vi får sluttet ordentligt af mod AGF. Vi ved, at vi kan udvikle os, selvom vi er inde i en god sejrsstime. Vi ved, at vi kan gøre det bedre, og det er endnu tidligt i sæsonen. Vi skal tage alle de point, vi kan, og nu er der fuld fokus på næste kamp.

Se og hør resten af interviewet med Arajuuri på Brøndby Indefra.

Indtil på søndag kan du slå tiden ihjel ved at følge med her på brondby.com, hvor der hver dag i december vil være et nyt podcast-afsnit samt sjove indslag fra Kasper Fisker og Christian Nørgaards julestudie.

Foto: Getty Images