8. NOVEMBER 2017 kl. 15:52
Brøndby IF på tur med Apollo Rejser igen

Efter tre års fravær er Apollo Rejser igen at finde som partner på Brøndby Stadion. Rejsebureauet har siden i sommer været Euro Partner, men det er som bekendt ikke første gang, at Apollo Rejser og Brøndby IF stabler et samarbejde på benene. Apollo Rejser var i perioden 2006-2014 partner hos de blågule, og nu er de klar til en ny rejse med Brøndby IF. 

- Der er sket meget i Brøndby IF, siden vi var der sidst, og der er i det nuværende set-up en tro, vilje og udviklingsmuligheder, som i øjeblikket er sjovt og vigtigt at være en del af for Apollo. Når der foregår noget i et område, hvor vi har store markedsandele, er det altid sjovere at være med end at kigge på. Det er godt at se, at man på alle de nye platforme prøver at være med og byder partnere ind til at optimere de produkter, der tilbydes. Og så gør det jo ikke noget, at man ligger nummer et, fortæller Ulrik Nissen, der er marketingchef i Danmark for Apollo Rejser.

Udover at nyde godt af Brøndby IF’s stærke netværk og store kendskabsgrad blandt befolkningen var det også alt det uden om klubben, der talte for et nyt partnerskab, forklarer Ulrik Nissen:

- Brøndby IF er en storklub i Danmark, hvor vi ikke kun når mennesker på Vestegnen, men i høj grad også rammer resten af landet. Men når vi lægger forretning og de erhvervsmæssige årsager til side, er det også vigtigt at påpege, at hele Brøndby IF’s sociale profil og tilgang til mennesker generelt er en vigtig faktor. Apollo arbejder ikke sammen med hvem som helst - der skal være en forankring, som giver mening, så det passer ind i vores brand.

Ole Palmå, direktør for kommercielle forhold og marketing i Brøndby IF, glæder sig også over det ”nye” partnerskab.

- Vi er utroligt glade for, at Apollo er tilbage i Partnerkredsen igen. Apollo er én blandt flere tidligere partnere, som nu har valgt at investere i Brøndby IF igen. Det viser, at der er en stor tiltro til, at vi er på rette vej - både kommercielt som sportsligt - og at vi kan levere værdi til deres brand og medvirke til at øge salget af rejser.

Hvis du også er interesseret i at blive partner i Brøndby IF, kan du læse mere her.

Er du interesseret i Business-nyheder fra Brøndby IF, kan du følge klubben på LinkedIn her.