Gregers Arndal-Lauritzen nyt ansigt på talentvæggen

03.11.2017 12:55

Talentvæggen i Brøndby Masterclass tæller  navne som Michael Laudrup, Daniel Agger, John Faxe Jensen, Riza Durmisi, Svenn Crone og nu er 'Wall of Talents' et nyt ansigt rigere i skikkelse af Gregers Arndal-Lauritzen. Den talentfulde venstreback har taget turen op gennem Brøndby Masterclass og blev i sommer rykket op i førsteholdstruppen. 

Den officielle debut på førsteholdet kom i hus i efteråret - nærmere bestemt 20. september - hvor han nød fuld spilletid i 5-1-sejren over Ledøje-Smørum Fodbold i DBU Pokalen. En aften, der står klart i den 19-årige backs erindring:

- Det var en stor aften og en vild oplevelse at komme ind og spille foran omkring 4000 tilskuere, men det var stadigvæk en kæmpe oplevelse og med en sejr til følge - det gjorde det endnu bedre, fortæller han og kommer ind på, hvordan det nu er at være i selskab med nogle af de største Brøndby-spillere:

- Det er selvfølgelig en kæmpestor ære at være på den væg sammen med alle de store spillere, der har været her gennem tiden. Det er utrolig fedt.