Masterclass-talenter på måltavlen for U17-landsholdet

01.11.2017 11:50

Brøndby-talenterne Andreas Pyndt Andersen, Morten Frendrup og Muamer Brajanac var fra den 22.-28. oktober trukket i nationaldragten, da U17-landsholdet kvalificerede sig til næste års Elite Round. De tre spillere spillede en vigtig rolle i EM-kvalifikationen, da de var involveret i alle de danske mål i kampene mod Estland, Andorra og Skotland.

I første kamp mod Estland blev Muamer Brajanac matchvinder, da han på et straffespark i overtiden gjorde det til slutresultatet 1-0. Andreas Pyndt fik de sidste ti minutter mod esterne, mens Morten Frendrup så kampen fra bænken.

Tre dage senere besejrede danskerne Andorra besejret med samme cifre, og endnu engang blev kampen afgjort på straffe, som Morten Frendrup fremtvang. Andreas Pyndt eksekverede fra 11 meter-pletten og sikrede dermed tre nye point til U17-truppen. Muamer Brajanac måtte tage plads på bænken kampen igennem.

Slaget om førstepladsen skulle stå, da Skotland var modstanderen i den sidste gruppekamp. Kampen sluttede 0-0, hvor Muamer Brajanac nød fuld spilletid, hvorimod Morten Frendrup fik de sidste minutter mod skotterne.

Skotland vandt dermed puljen på en bedre målscore, men begge nationer er sikkert videre til forårets Elite Round, hvor det bliver afgjort, hvem der kommer med til sommerens U17-EM i England. U17-holdets modstander bliver fundet den 6. december.