Zorniger: På trods af spillet vandt vi

30.10.2017 22:15

Den femte sejr i træk kom i hus mandag aften, da Drengene fra Vestegnen slog det gæstende Randers FC-mandskab 3-1. På to mål af Besar Halimi og et Randers-selvmål kom sejren i hus. Cheftræner Alexander Zorniger var dog ikke tilfreds med spillet i aftenens sejr.

- Hvis det var i skolen, og jeg skulle give en karakter til holdet i dag, så ville jeg være tilbøjelig til at give os en -03, for det var en dårlig præstation. Det har jeg fortalt drengene, fortalte Zorniger, der dog var tilfreds med den defensive indsats.

- Vi bevægede os ikke nok uden bolden. Det gjorde det svært for Rønnow at skille sig fornuftigt af med bolden, da spillerne ikke lavede de nødvendige løb. Defensivt stod vi godt igen, og Frederik lavede endnu en gang et par afgørende redninger.

- Men trods spillet vandt vi og viste, at vi har spillere af høj kvalitet, der kan vinde kampe, selv når vi som hold ikke lykkedes. I dag var det Besar Halimi, der gjorde forskellen. Den kvalitet gør, at man kan spille med helt fremme, og vi skal bruge denne kvalitet til at bygge fundamentet bedre for hele holdet.

Brøndby IF er nu oppe på fem sejre i træk, og den flotte stime glæder cheftræneren, der især hæfter sig ved, at der ikke er naturlige ledertyper på holdet, så de unge spillere skal selv lære at tage ansvar.

- Vi har ikke klassiske ledertyper på dette hold som man tidligere har haft i Agger og Kahlenberg. Vi har derimod et ungt hold, som samler erfaring, men som samtidig må tage lederskab som hold på banen, og det er en svær balance her til aften.

Brøndby IF kan med sejren kravle op på førstepladsen i Alka Superligaen. På søndag venter sæsonens andet Derby, når turen går til Telia Parken. Kampen mod FC København starter klokkenn 12:00 på søndag.