30. OKTOBER 2017 kl. 09:05
Crone: De skal være bange for at komme til Brøndby

I aften kl. 19:00 kommer Randers FC på besøg på Brøndby Stadion, hvor det blågule hjemmehold i denne sæson har vist sig svære at slå. Den tendens skal fortsætte i aften og i lang tid fremover, hvis det står til Svenn Crone.

- Vi arbejder på, at Brøndby Stadion igen bliver et fort, hvor Randers og alle andre skal være bange for at komme og spille. Vi har været stærke i denne sæson, hvor vi er ubesejrede og har vundet alle kampe på nær en enkelt (0-0 mod AaB, red.), understreger forsvarsspilleren, der i sidste uge forlængede sin kontrakt med Brøndby IF

Alle har mødt alle i Alka Superligaen i denne sæson, og med runde 14 betyder det, at holdene skal til at spille de omvendte kampe. Derfor kender man måske sin modstander lidt bedre, men hos Randers FC er der skiftet ud på trænerposten, hvor Ricardo Moniz er kommet til. 

Derfor kan det være et ’nyt’ Randers-hold, der dukker op på Brøndby Stadion. 

- Alle spillere er opsatte på at vise sig frem under en ny træner og måske mest dem, der ikke har spillet fast under den tidligere træner. Derfor er der en masse energi i holdet, og jeg er ikke i tvivl om, at de kommer med fuldt fart.

- Vi har set en masse video i løbet af ugen for at forberede os bedst muligt. Det plejer at være nogle tætte kampe mod Randers, hvor de kommer med en masse energi, og det bliver spændende at spille mod dem med deres nye spillestil, siger Svenn Crone.

Foto: Getty Images