Billetsalget til Derby i Parken starter på lørdag

18.10.2017 11:50

Søndag den 5. november klokken 12:00 bliver grundspillets sidste Derby fløjtet i gang. Brøndby IF har modtaget de aftalte 2.500 billetter til udebaneafsnittet i Telia Parken, og salget af disse begynder på lørdag kl. 11:00 i billethuset ved Brøndby Stadion.

Sæsonkortholdere har forkøbsret. Der kan købes én billet per sæsonkort, men du kan godt medbringe flere kort. Eventuelt resterende billetter vil komme i frit salg i Brøndby Shoppen fra mandag den 23. oktober til og med onsdag den 1. november. Det vil blive meldt ud her på siden, når der ikke er flere billetter tilbage.

Vær opmærksom på, at alle billetter til udebaneafsnittet skal påføres navn på billetindehaveren. Alle Brøndby-fans vil ved ankomst til Parken blive bedt om at vise fotoidentifikation, og navnet på billetten skal stemme overens med det medbragte billed-id.

En billet til udebaneafsnittet koster 185 kroner, og du behøver ikke at medbringe billed-id til lørdagens billetsalg. Medbring til gengæld gerne de navne, der skal skrives på billetten, på skrift. Så går ekspeditionen hurtigere.

Foto: Getty Images