Masterclass: Sejre hele vejen rundt

16.10.2017 16:30

Det blev til en sejr i Alka Superligaen, da Silkeborg IF blev besejret, men allerede inden havde Brøndby Masterclass sørget for tre blågule sejre til U19, U17 og U14. Her får du et overblik over Brøndby-talenternes kampe.

Storsejr til de ældste
Både U17- og U19-holdet var på besøg i Randers, og mens det blev til tre point til begge mandskaber, kunne de ældste Masterclass-spillere prale af dagens største sejr.

Hele 6-1 vandt Brøndby IF over Randers Freja, men til trods for de overbevisende cifre, følte cheftræner Frederik Birk, at det var en mærkelig kamp set fra sidelinjen.

- På mange måder er det lidt en underlig kamp at kigge tilbage på. Vi indleder kampen fint - vi kommer hurtigt foran med 2-0 og burde herfra være i kontrol. Men vi lukker dem ind i kampen med en scoring imod efter en standardsituation samt et brændt straffespark, hvorefter vi mister grebet om kampen, fortæller Birk, som kunne se sit hold sikre sig sejren efter fem meget effektive minutter.

- Efter pausen kommer Randers klar bedst ud og har i den periode store chancer – på dette tidspunkt ligner det ingenlunde, at vi skulle vinde med så sikre cifre, som det var tilfældet. På fem minutter får vi dog punkteret kampen fuldstædigt med tre hurtige scoringer, hvorefter det blot var et spørgsmål om sejrens størrelse. Lucas sætter det afgørende punktum fem minutter før tid.

- Ciffermæssigt lyder det umiddelbart af mere, end hvad præstationen var til. Offensivt var der selvsagt fine takter, men vi har stadig en del af gå på i forhold udtryk og modenhed.

Brøndby IF ligger nu nummer fem i rækken, og næste opgave for Frederik Birks mandskab hedder FC Nordsjælland.

U19: Randers Freja - Brøndby IF 1-6 (1-2)

Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm – Filip Blazek – Magnus Warming – Ertugrul Teksen

Frederik Tønsberg – Christian Enemark – Anton Skipper Hendriksen – Gregers Arndal-Lauritzen

Casper Hauervig

Bænken: Mads Eslund, Lucas Rejnhold Steen, Agust Evald Hlynsson.

Tre clean sheets på stribe for U17
Sidste uge blev det til en 5-0-sejr over Silkeborg IF, og de flotte takter fortsatte for Frank Hjortebjergs hold, da de besøgte Randers i lørdags. Her kunne de nemlig fejre en 4-0-sejr på vej hjem i bussen, og det betyder samtidig, at trænerteamet kan forberede sig på at skulle vaske støvler efter det tredje clean sheet i streg for U17-mandskabet.

Med sejren ligger Brøndby IF nu nummer to, og i sæsonens første syv kampe er de endnu ikke løbet ind i et nederlag.

U17: Randers Freja - Brøndby IF 0-4 (0-3)

Simon Rossil

Bænken: Roni Arabaci, Mathias Kvistgaarden, Frederik Valdbjørn.

U14-sejr over HIK
Morten Corlins U14-talenter tog torsdag imod HIK, der har haft en svær sæsonstart, hvor de første ni kampe var resulteret i ni nederlag. Og Brøndby IF sørgede med en 3-0-sejr for, at det også blev til 10 i træk for HIK, og Corlin kunne dermed juble over tredje sejr i træk.

- Jeg er tilfreds med kampen, som vi kontrollerer fra start til slut. HIK kommer ikke frem til et eneste skud inden for rammen, og selvom vi måske godt kunne spille en bedre anden halvleg, kan vi glæde os over en sikker sejr, fortæller Morten Corlin.

Med sejren ligger Brøndby IF nu nummer fem, men har også spillet færrest kampe i rækken. Næste opgave er mod FC Roskilde på udebane den 25. oktober.

Brøndby IF - HIK 3-0 (2-0)
1-0 Mikkel Fredsgaard
2-0 Solomon Opoku
3-2 Philip Näf