Zorniger: 25 gode minutter gjorde forskellen

15.10.2017 19:00

Det var to vidt forskellige halvlege, som de knap 14.000 tilskuere kunne opleve i dag på Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF tog imod Silkeborg IF.

Gæsterne fra Silkeborg kom foran efter blot 7 minutter på et mål af den udlejede Brøndby-spiller, Gustaf Nilsson. Og den føring holdt til pauseteen, selvom Silkeborg IF var blevet en mand færre, efter at Sammy Skytte havde modtaget sit andet gule kort og sendt i bad.

Cheftræner Zorniger skiftede Besar Halimi og Teemu Pukki ind fra anden halvlegs start, og i løbet af 25 minutter lykkedes det de blågule drenge at score fire gange til kampens resultat 4-1.

Efter kampen var cheftræner Zorniger ikke tilfreds med første halvleg, hvorimod han var tilfreds med indsatsen i store dele af anden halvelg.

- I første halvleg spillede vi ikke med den intensitet, som vi ellers plejer. Jovist, vi løb meget, men det var de forkerte løb. Vi var ikke organiserede i vores restforsvar, og vi fokuserede lidt for meget på vores offensive spil end på at organisere os rigtigt. Vi lykkedes med at skabe nogle chancer, men det var ikke farlige chancer, forklarer cheftræneren.

- I anden halvleg kom vi ud, som vi skal, og vi havde 25 gode minutter, der gjorde forskellen i dag. Vores genpres var godt, og vores dybdeløb - fra blandt andet Pukki - fungerede rigtig godt. I løbet af en sæson vil spillerne svinge i deres præstationer, og derfor er det afgørende, at man har folk siddende klar på bænken, som kan gå ind og gøre en forskel, hvis en spiller eller to ikke lige rammer niveauet på dagen. Fodbold er en holdsport, og der er en grund til, at der er 23-25 spillere i en spillertrup, for man har brug for alle i løbet af en sæson, hvis man vil spille med i toppen.

Næste hjemmekamp er mandag den 30. oktober kl.19:00, og hvis du ikke allerede har sæsonkort eller billet, så kan du købe billet her.

Foto: Getty Images