12. OKTOBER 2017 kl. 11:15
Ny bog om Brøndby IF på trapperne

’Aktion – Aktion – Aktion’ er titlen på en kommende bog om Brøndby IF, som Børsens chefredaktør, Niels Lunde, er forfatter til.

Han har fået lov til at komme med ind bag de lukkede døre, hvor han har fulgt den sportslige sektor tæt, efter Alexander Zorniger kom til klubben i forlængelse af strategi 6.4 og ønsket om at være det bedste hold i Norden til at spille presfodbold.

- Jeg fik lov til at følge Brøndby IF og Alexander Zorniger i en sæson, og det er der så kommet en bog ud af.

- Det har været utroligt spændende. Der er mange ting i det; både hvordan sådan en træner arbejder, og hvor kompromisløst Alexander Zorniger arbejder i forhold til, hvad jeg har set hos andre ledere. Men jeg har også set fællesskabet, og hvordan man forsøger at arbejder med fællesskabet i Brøndby IF, fortæller Niels Lunde blandt andet til Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Du kan på Brøndby Indefra se hele interviewet med Niels Lunde og Brøndby IF’s sportsdirektør, Troels Bech, hvor de fortæller om arbejdet med ’Aktion – Aktion – Aktion’.