5. OKTOBER 2017 kl. 14:32
Masterclass Cup – fast stævne for samarbejdsklubberne

Inden hver hjemmekamp i dette efterår, står der Masterclass Cup på programmet for Brøndby IF’s samarbejdsklubber.

Stævnet foregår på Brøndby IF’s anlæg og er sat i søen for at bringe samarbejdsklubberne endnu tættere på Brøndby IF og Brøndby Masterclass.

- Stævnerne har været en stor succes, og vi har deltagelse omkring otte hold eller flere til hvert stævne, der ligger som en forløber til vores hjemmekampe i Alka Superligaen.

- Vi starter dagen tidligt, så drengene, der er fra U8-U13, kan få en hel dag i fodboldens tegn. Efter stævnet er der nemlig tid til at deltage i fanzonen bag Sydsiden på Brøndby Stadion, og bagefter er de selvfølgelig inviteret med til dagens kamp på stadion, fortæller Steen Jølnæs, der er koordinator for Brøndby IF’s samarbejdsklubber.

De deltagende hold bliver niveauinddelt med hjælp fra klubberne selv, så alle får en god oplevelse og matchning på eget niveau.

- Vi har kørt Masterclass Cup i denne efterårssæson. Det har været en succes og dage fyldt med gode fodboldoplevelser, så det er ikke utænkeligt, at vi fortsætter med Masterclass Cup efter vinterpausen.

- Det er med til at bringe både børn og trænere fra samarbejdsklubberne endnu tættere på Brøndby IF, og så er der den bonus for trænerne, at de udvikler sig individuelt gennem mødet med andre trænere på eget niveau til Masterclass Cup, forklarer Steen Jølnæs.

I seneste hjemmekamp mod SønderjyskE, der blev vundet med 4-0, blev 550 børn og trænere fra samarbejdsklubberne hyldet i pausen på Brøndby Stadion. 

- Det var en stor oplevelse for de deltagende hold, og det kommer vi helt sikkert til at gøre igen. De er nemlig også en del af Brøndby IF, og de skal også mærke det stærke fællesskab, som vi er stolte af herude.