Masterclass-weekenden: Seks point på kontoen

02.10.2017 14:20

To sejre og et enkelt nederlag var udfaldet i denne Masterclass-weekend, hvor U13-,U14- og U15-holdet var på græs, mens de ældste talenter fra U17 og U19 havde fodboldfri weekend. Få et overblik over Masterclass-resultaterne nedenfor.

U15: Snævert 1-0-nederlag til Lyngby BK
John Ranums U15-drenge skulle i weekenden forsøge at revanchere seneste rundes smalle nederlag til FC København, da Lyngby BK var modstanderen. U15-holdet måtte dog desværre gå fra banen uden point efter endnu et et-måls nederlag, hvor to gule kort til Brøndby-mandskabet fik stor betydning for kampens udfald.

- De (Lyngby BK, red.) scorer efter 14 minutter, hvor vi ellers sidder på det i starten. Vi får så et gult kort efter 12 minutter, og så scorer de to minutter efter. Vi bliver ramt af to gule kort i kampen - også et i starten af anden halvleg - hvor vi i de to gange 10 minutter mister lidt momentum i vores aggresitivitet og pres, fordi vi bliver lidt mere tilbageholdende. 

- Da vi bliver fuldtallige igen i begge perioder, kører vi på igen, og spillerne fortsætter ufortrødent. Jeg synes nu nok, at vi skulle have været kommet foran, inden de gør det, men vi mangler lidt skarphed foran mål. I mellem felterne er vi i hvert fald lige så gode som dem, og vores udtryk og pres er igen rigtig godt. Vi skal være lidt skarpere i vores omstillinger i de faser, hvor vi er i undertal.

Trods nederlaget er cheftræneren igen tilfreds med den overordnede præstation og kan se fremskridt i processen.

- Jeg synes ikke, at det er en kamp, vi bør tabe. Det positive er, at drengene stadig går fremad i processen omkring presset og udtrykket, men det er lang tid at spille i undertal i 20 minutter. 

På søndag venter næste opgave for U15-holdet, der møder topholdet fra FC Nordsjælland.

U15: Brøndby IF - Lyngby BK 0-1 (0-1)
0-1:

Startopstilling

Magnus Ravn - Youcef Mokdad - Sami Orani

Salieu Brammen - Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Alexander Vestergaard - Filip Andersen - Cornelius Allen - Louis Christoffersen

Lucas Ziegler

Bænken: Oliver Lippert, Mihai Tudor, Albion Aliji

U14-holdet med sæsonens første sejr i målrigt opgør
Efter seks kampe uden sejr kunne Morten Corlins spillere smage sejrens sødme, da Hørsholm Usserød IK i lørdags blev besejret med 4-1. Ligesom i seneste runde mod Lyngby BK lagde U14-holdet stærkt ud i første halvleg, hvor sejren blev grundlagt med tre mål. 

- Hørsholm er et hold på et lidt lavere niveau (i forhold til kampen mod Lyngby BK, red.), og vi kommer frem til endnu flere chancer sammenlignet med sidste weekend, men scorer ikke procentvis på flere af dem. Det var en superflot første halvleg, hvor vi presser dem helt i bund, spiller rigtig fint og skaber en hel del chancer og scorer nogle flotte mål. 

Anden halvleg var dog en lidt anden historie, hvor Hørsholm udnyttede, at Brøndby-holdet rokerede i pausen. Sejren kom dog aldrig i fare, og selvom cheftræneren glæder sig over de tre point, er der stadig plads til forbedringer.

- Anden halvleg er ikke så god. Hørsholm kommer meget bedre med og mere på bolden. Jeg skifter ud i pausen, så alle får minimum en halvleg, og så får vi det lidt svært i anden halvleg, fordi vi må rokere lidt. Der skal også lyde en ros til Hørsholm. De får samlet tropperne og får spillet en god anden halvleg - det er ikke nemt, når man er bagud 3-0. 

- Vi er klart bedst i første halvleg, hvor vi har kræfter til at presse højt. Når vi ender nede ved eget mål og skal til at bygge spillet op derfra - det er lidt tungere. Og det er der, vi ikke altid træffer det rigtige valg, og det er også der, vi taber en bold, og de scorer. 

Allerede i morgen skal U14-talenterne i aktion igen, når modstanderen hedder Hellerup IK. 

U14: Hørsholm Usserød IK - Brøndby IF 1-4 (0-3)
0-1 Mikkel Fredsgaard
0-2 Philip Näf
0-3 Kasper Larsen
1-3
1-4 Benjamin Luka Kold

Startopstilling

Philip Näf - Simon Blæsdahl - Kasper Larsen

Jonas Stenbæk - Benjamin Luka Kold

Deniz Arabaci

Frederik Frimann - Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard - Hugo Ryg

Mikkel Hvenegaard

Bænken: Jonas Nørrestrand, Huseyin Tokat, Solomon Opoku

 

U13-talenterne med overbevisende sejr over FC København
Azad Corlus drenge mødte i sæsonens første kamp FC København, hvor rivalerne vandt med 8-4. I weekenden fik U13-talenterne revancheret det nederlag, da FCK blev sendt hjem med et 5-0-nederlag. Forskellen på de to kampe ligger ifølge Azad Corlu i, at spillerne føler sig mere komfortable med spillestilen sammenlignet med starten af sæsonen.

- Forskellen er, at drengene er begyndt at få en bedre forståelse for den måde, vi gerne vil spille på - altså at vores pres skal sidde i skabet hver gang, hvis vi gerne vil præstere på et højt niveau. Vores fejl blev udstillet meget mere i den første kamp, end de gør nu. Der er kommet flere aftaler på plads.

Inden kampen havde cheftræneren sine bange anelser for, at spillerne var for nervøse, men denne bekymring blev gjort til skamme.

- Det er ikke så svært at sætte drengene op til en kamp mod FCK. Det, jeg var lidt bekymret for inden kampen, var, om de var for nervøse - altså om de var for overtændte. Det håndterede de dog fint, synes jeg. Vi fik en rigtig god start og havde fem kæmpechancer inden for de første 10 minutter, som vi ikke får scoret på. Der sidder jeg og bliver lidt nervøs for, om det bliver sådan en kamp, hvor vi ikke kan få scoret. Heldigvis får vi scoret efter et kvarter, og derefter er det klart os, der styrer det hele.  

I den kommende weekend er der mulighed for at hente tre nye point, når U13-holdet møder Herfølge BK.

U13: Brøndby IF - FC København 5-0 (2-0)
1-0 Benjamin Kold
2-0 Benjamin Kold
3-0 Diyar Avci
4-0 Diyar Avci
5-0 Michael Opoku

Startopstilling

Michael Opoku

Benjamin Kold - Diyar Avci - Malek Bakhit

Hector Vinsteen

Mathias Jensen - Mikkel Durlev

Aksel Røntved

Bænken: Kean Tran, Benjamin Birkebæk, Saman