Landsholdsoverblik: Otte Brøndby-spillere trækker i nationaldragten

02.10.2017 10:00

I seneste landsholdspause var syv Brøndby-spillere i aktion for deres respektive landshold, og alle syv har fået genvalg til de kommende VM-kvalifikationskampe. Derudover har Jacob Pryts fundet vej til det danske U20-landshold. Få et overblik over de blågule landsholdsspillere, og hvem de skal møde her.

Rønnow og Pryts
Frederik Rønnow er på ny en af Åge Hareides udvalgte, når det danske landshold skal spille to afgørende kampe mod Montenegro og Rumænien i bestræbelserne på at komme med til næste års VM-slutrunde i Rusland. Opgøret mod de direkte konkurrenter fra Montenegro bliver fløjtet op torsdag den 5. oktober med kickoff kl. 20:45, mens Rumænien står klar kl. 18:00 i Telia Parken søndag den 8. oktober.  

En anden Brøndby-målmand, der skal i rødhvid tjeneste, er Jacob Pryts, der er blevet udtaget til U20-landsholdet, som møder Sverige over to venskabskampe. Den 19-årige målmand har tidligere repræsenteret U17-, U18-, og U19-landsholdet, men kan få sin debut for U20-holdet, hvis det bliver til spilletid mod svenskerne. Begge kampe finder sted i Sverige henholdsvis den 4. oktober og 7. oktober.

Arajuuri, Pukki og Hermannsson
Paulus Arajuuri, Teemu Pukki og resten af det finske landshold skal forsøge at følge op på de to 1-0-sejre fra seneste landsholdspause, og denne gang skal de op mod topholdene fra Kroatien og Tyrkiet i kvalfikationsgruppe I. Finnerne har udspillet deres rolle i gruppen, men skal forsøge at drille kroaterne fredag den 6. oktober, mens Tyrkiet er modstanderen tre dage senere på hjemmebane. 

Hjörtur Hermannsson og Island har omvendt meget at spille for, når de møder Tyrkiet og Kosovo i deres to sidste kvalifikationskampe. Islændingene har samme antal point som førstepladsen fra Kroatien, og der er således alt at spille for inden de to vigtige kampe mod tyrkerne den 6. oktober og kosovoerne den 9. oktober.

Wilczek, Kliment og Halimi
Kamil Wilczek og Polen skal forsøge at forsvare deres førsteplads, når de står overfor Armenien og Montenegro. Kampen mod armenerne spilles den 5. oktober i Armenien, og tre dage senere tager Wilczek og co. imod montenegrinerne på hjemmebanen i Warszawa.

Jan Kliment fik i sidste måned sin debut for det tjekkiske landshold, da det blev til spilletid mod verdensmestrerne fra Tyskland og mod Nordirland. Angriberen har fået genvalg til de kommende kampe mod Aserbajdsjan den 5. oktober og San Marino den 8. oktober i gruppe C, hvor tjekkerne dog har udspillet deres rolle.

Med et enkelt point i otte kvalifikationskampe har Besar Halimi og Kosovo heller ikke meget at spille for, når de møder Ukraine og Hjörtur Hermannssons Island i de to sidste kampe.   

Foto: Getty Images