Zorniger: Vi bliver belønnet for hårdt arbejde

01.10.2017 19:35

Brøndby IF kunne for anden gang i sæsonen gå fra banen med en 4-0-sejr. Først var det FC Midtjylland, der måtte tage hjem med et 4-0 nederlag tilbage første runde, og i dagens 11. Alka Superligarunde var det så SønderjyskE, der måtte tage tilbage til Jylland uden point efter et tilsvarende 4-0 nederlag. Det var en tilfreds cheftræner for de blågule, som efter kampen især fremhævede den kollektive arbejdsiver som grundlaget for sejren.

- Jeg er meget tilfreds med måden, vi spiller på i dag. Drengene gav sig fuldt ud igennem alle 90 minutter, og det var tydeligt, at de havde det sjovt på banen. Vi spillede med et utroligt højt tempo igennem hele kampen, og selvom vi brænder et straffespark, så arbejder vi videre og jagter hele tiden næste chance.

- Sidste sæson havde vi i efteråret nogle kampe, hvor vi i slutningen af kampene tabte point. I denne sæson har vi indtil videre gjort det modsatte - vundet kampe i slutningen af kampe. Vi bliver ved med at løbe og har stor tro på vores måde at spille på. Det er det, vi bliver belønnet for, og det er godt at kunne give vores fans underholdning igennem alle 90 minutter. 

Cheftræner Zorniger var også tilfreds med, at man fik stresset SønderjyskE igennem hele kampen, og at der p.t. er stor kamp om pladserne i start 11'eren.

- Dette er måden, vi spiller på. Den arbejdsiver, vi lægger for dagen som hold i dag, er grundlaget for sejren. For når vi spiller vores spil, som vi gjorde i dag, så presser vi modstanderne i sådan en grad, at vi tvinger dem til at tage stressede og forkerte beslutninger.

- Samtidig har vi gode folk på bænken, for der er stor konkurrence til pladserne i startopstillingen. Og denne konkurrence er utrolig vigtig, da det er en lang sæson, og alle vil komme i spil. Besar Halimi startede ude i dag, men kom ind og viste sin klasse med et mål, ligesom Pukki kom ind fra bænken og viste, hvor hurtig og farlig han er.

Foto: Getty Images