Christian Nørgaard glæder sig til Hobro, fordi …

22.09.2017 11:09

På søndag skal Brøndby-truppen en tur i skoven, nærmere betegnet til DS Arena i Hobro. Det er første gang under Alexander Zornigers ledelse, at Brøndby besøger Hobro IK, og viceanfører Christian Nørgaard ser frem til at komme derop med resten af truppen.

Vi har bedt ham færdiggøre fem sætninger om fodbold frem mod opgøret.

Du glæder dig til kampen mod Hobro, fordi …

- Jeg har ikke prøvet at vinde deroppe endnu, hvor jeg var stamspiller og med fra start. Det vil jeg rigtig gerne prøve. Sidst, vi spillede deroppe, kom jeg ind med et kvarter igen, og vi var allerede foran 1-0 og vandt 2-0. Men vi er et nyt hold nu, og jeg er i og på anden position.

Alka Superligaen har i de første ni runder i denne sæson været mere uforudsigelig, fordi … 

- Der ikke er noget hold, der virkelig har fundet rytmen endnu. Alle kan slå alle, og flere hold har haft store udskiftninger i både trup og startopstillinger. Det giver nogle udfald engang i mellem, som man også har set med os selv.

Topstriden i Alka Superligaen bliver tættere end de sidste par år, fordi …

- Hverken os, FC København eller FC Midtjylland har fået den start, som man håbede på, og det gør, at mange andre hold kan komme op og blande sig i toppen. FC Nordsjælland har fået en rigtig god start og har været gode til at udnytte de udfald, vi andre har haft.

Det er mere underholdende at gå til fodbold i Alka Superligaen end i biografen, fordi …

- Stemningen er sjovere og helhedsoplevelsen er meget større – og så er det ikke noget, man skal gøre med kæresten, haha.

I et ’se mig-samfund’ er det fællesskab, fodbold kan skabe vigtigt, fordi …

- Meget af fodbolden foregår også i ’se mig-samfundet’, men det, at sidde nede i omklædningsrummet og være ude på græsset og svede sammen som hold, betyder meget – det er noget, som jeg tror, mange er misundelige på, vi har. Det er et stærkt fællesskab for os i truppen.

- På samme måde tror jeg også, at mange af fansene finder sammen i et fodboldfællesskab og får en pause fra ’se mig-samfundet’, når de er på stadion, og bolden ruller.

Foto: Getty Images