20. SEPTEMBER 2017 kl. 22:35
Avancement i DBU Pokalen efter storsejr

Brøndby IF sikrede sig her til aften videre avancement i DBU Pokalen efter en 5-1-sejr over Ledøje-Smørum Fodbold på Brøndby Stadion. Hjemmeholdet - på papiret ihvertfald - kom ellers noget overraskende i front efter 30 minutters spil, men Lasse Vigen fik tre minutter efter bragt balance i regnskabet. Derefter stod der Brøndby på det meste med scoringer fra Besar Halimi, Kamil Wilczek og Lasse Vigen igen, mens Ledøje-Smørum Fodbold også fik sendt bolden i eget net. 

Det var også en kamp, hvor Mads Juel Andersen, Gregers Arndal-Lauritzen og Filip Blazek fik deres officielle Brøndby-debut.

Du kan som altid få kampreaktioner på brondby.com og Brøndby Indefra.

Næste opgave for de blågule tropper er på søndag, når Hobro IK venter i Alka Superligaen.