Röcker: Vi skal se fremad

17.09.2017 20:38

0-0 stod der på lysstavlen, da dommer Michael Johansen fløjtede opgøret mellem Brøndby IF og AaB af. Benedikt Röcker var tilbage i startopstillingen efter to karantænedage, og den tyske forsvarsspiller var glad for at være tilbage, men en sejr ville naturligvis have været optimalt, forklarer han.

- Jeg er glad for at være tilbage på banen. Hvis vi havde stået med tre point, havde jeg selvfølgelig været gladere. Vi bliver nødt til at tage det ene point med og se frem til de kommende kampe.

Röcker ærgrer sig over det uafgjorte resultat mod nordjyderne, men understreger samtidig at Brøndby-holdet skal se fremad.

- Det var en vanskelig kamp, for vi skulle også være opmærksomme på kontraangrebene, men defensivt synes jeg, at vi gjorde det godt. Vi spillede mod en meget dybtliggende modstander, så det vil altid være svært, men med vores kvaliteter skal vi finde løsningerne, og det skal vi arbejde på. Vi scorede ikke i dag, men næste gang kan blive en kamp, hvor vi scorer tre eller fem mål. Det har vi vist, at vi også kan, så vi skal være positive og se frem mod de næste kampe. 

Se og hør resten af interviewet med Benedikt Röcker på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images