10. SEPTEMBER 2017 kl. 20:47
Kliment: Ingen undskyldninger

Jan Kliment kunne notere sig for sit tredje sæsonmål, da han kom på måltavlen i aftenens 1-1-opgør mod OB, men på trods af målet var tjekken ikke tilfreds efter kampen.

- Jeg står med en følelse af, at vi skulle have vundet. Vi havde kampen i vores hænder, og så havde vi nogle chancer – især mig selv - som vi skulle have scoret på, når vi er en mand i overtal. Der er ingen undskyldninger, lyder den ærlige melding fra Brøndby IF's nummer 29, der tilføjer:

- Jeg scorede et mål, men jeg står med en dårlig følelse, fordi hvis jeg havde scoret på mine chancer, havde vi vundet 2-1. Så ville alle have været glade, men nu spillede vi uafgjort på udebane i stedet for.

Se og hør hele interviewet med Jan Kliment på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images