8. SEPTEMBER 2017 kl. 12:15
Kickoff for Brøndby IF’s faglige netværksgrupper

Torsdag morgen var der et stort kickoff-arrangement for Brøndby IF’s tre faglige netværksgrupper, hvor temaet for netværkssæsonen og programmet for hver af de tre netværksgrupper blev præsenteret.  

Vært for arrangementet var Brøndby IF’s direktør, Ole Palmå, og han ser begejstret tilbage på torsdagens arrangement.

- I Brøndby IF er det meget vigtigt for os, at vores partnere oplever, at de får adgang til et stærkt og unikt netværk partnerne imellem. Vi sørger så for rammerne og indholdet, så de deltagende personer og virksomheder kan opbygge stærke relationer med hinanden.

- Relationerne er afgørende for, at vores business-netværk laver forretning med hinanden og rådgiver hinanden. Men vi tilbyder dem mere end det. Vi ønsker, at vores partnere også får mulighed for at blive inspireret fagligt og får mulighed for at sparre med hinanden.

De fire erhvervsnetværk i Brøndby IF er noget, som alle partnere kan hente inspiration i til deres egne virksomheder.

- Vi har vores store brede netværk ’FÆLLESSKABET’, og dertil kommer tre faglige netværksgrupper; ’Strategi & Ledelse’, ’Salg og Marketing’ og ’Kommunikation & Presse’.

- På dagens møde blev alle de foredragsholdere, der vil komme i løbet af sæsonen i de enkelte netværk, præsenteret, og samtidig fik eksisterende og nye partnere hilst på hinanden. De fik også mulighed for at stille spørgsmål til anfører Johan Larsson og viceanfører Christian Nørgaard for på den måde komme lidt tættere på spillertruppen, fortæller Ole Palmå.

Brøndby-direktøren og partnerne fik også fornøjelsen af et oplæg fra Alfred Josefsen, der i 1999 trådte ind i ledelsen i dagligvarekæden Irma og fik til opgave at vende flere års millionunderskud til en god forretning. Det lykkedes som bekendt i stor stil, og han fortalte åbent om sit arbejde med brandet og konceptet Irma.

- Det var et rigtig godt oplæg fra Alfred Josefsen, som gjorde mange klogere på sin måde at drive forandringer på, og hvordan man kan agere på udefrakommende forandringer. Han fik italesat vores tema ’Game Changer’ på fremragende vis, fortæller Ole Palmå, der glæder sig til netværkssæsonen.

- Vi havde stor succes og fremgang i vores netværk i den forgangne sæson, og den vækst, forventer jeg, fortsætter. Med det stærke hold af foredragsholdere, vi har præsenteret for den kommende sæson, er der alle muligheder for, at vores partnere kan tage rigtig meget med sig fra netværksmøderne.

Der er fire netværk for partnerne i Brøndby IF 

’FÆLLESSKABET’ har til formål at bringe partnere endnu tættere på hinanden og på klubben. Her holdes årligt 12-14 møder med ca. 100 deltagere hver gang. 

Med udgangspunkt i forretningen Brøndby IF drages der paralleller til erhvervslivet fra dagligdagens mindre udfordringer til de store uforudsete omlægninger.

’Strategi & Ledelse’ er et professionelt netværksforum for ledere med interesse for at udvikle og dele viden om ledelse, strategi og virksomhedsudvikling. 

’Salg & Marketing’ tager udgangspunkt i, hvorledes man som virksomhed skaber vækst og bygger brands.

’Kommunikation & Presse’ er for de personer, som til dagligt arbejder med ekstern og intern kommunikation enten som funktion (kommunikationschef eller pressechef) eller som ledelsesværktøj. Du kan læse mere om de enkelte netværksgrupper ved at klikke her: