7. SEPTEMBER 2017 kl. 14:58
Vigen: Vi skaber de chancer, der skal til

På søndag spiller Brøndby IF på udebane i Alka Superligaen, og det er OB, der på EWII Park lægger græs til kampen klokken 18:00.

På udebane har det i denne sæson knebet med at få tre point med hjem, og det er noget Lasse Vigen er helt bevidst omkring

- Det er endnu en test. Vi har haft det lidt svært på udebane i en periode, så vi har arbejdet hårdt på at se, om vi ikke kan tage vores niveau fra hjemmebane med på udebane. Kampene på udebane har været mod hold, der har været gode til at gøre det svært for os, men så må vi se på, om der er ting, vi skal gøre anderledes for at få mere succes. Måske er det bare nogle enkelte justeringer, der skal til.

- Der burde ikke være den store forskel på hjemme- og udebane spillemæssigt, men på udebane har vi måske manglet at få prikket en chance ind og komme foran, og det har gjort, at kampene har ligget og vippet, i stedet for at vi kan få lukket kampene, som vi har formået på hjemmebane, siger Lasse Vigen.

Og det er en ærlig midtbanespiller, der kigger tilbage på de manglende point på udebane.

- Noget af det kan være uheld, men vi må også bare være ærlige og sige, at i andre situationer er det mangel på skarphed – både offensivt og defensivt - når vi er på udebane. Det er en kliché, men mål ændrer fodboldkampe, og i de udebanekampe, vi har haft indtil videre, har vi ikke været gode nok i den del af spillet.

- Vi har egentlig i nogle af kampene spillet ganske udmærket og skabt de chancer, der skal til, men hvis vi ikke prikker dem ind og er koncentreret over 90 minutter og lukker af nede bagi, så kommer vi heller ikke til at vinde kampe på udebane, understreger Brøndby IF’s nummer 21 og tilføjer:

- Det er en tæt liga, og vi kan ikke slippe af sted med ikke at være skarpe på udebane.

Det er første kamp efter landsholdspausen, og Brøndby-spillerne er tændte på at komme på banen i den blågule trøje igen. 

- Vi har glædet os til at spille efter en lang pause, og vi spillede en god kamp mod AC Horsens lige inden pausen. Vi har arbejdet hårdt i mellemtiden, så vi er klar til at tage næste skridt nu, siger Lasse Vigen.

Der kommer mange Brøndby-fans på Ewii Park på søndag, hvor OB har udvidet udebaneafsnittet til nu at kunne rumme 2350 fans. Men der er tryk på billetsalget, så det er en god idé at få købt nu, hvis du vil være sikker på at se kampen sammen med de mange andre Brøndby-fans.

Se info om billetkøb og mødetider til kampen mod OB her.

Foto: Getty Images