7. SEPTEMBER 2017 kl. 16:10
Spil FIFA mod verdensmesteren Marcuzo
Verdensmesteren i FIFA for klubhold kommer fra Brøndby IF og hedder Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen. Ham kommer du til at stå overfor, hvis du går hele vejen i AL Cup – Vestegnens største FIFA 17-turnering, der er arrangeret af Brøndby eSport i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. 

Det koster 50 kroner at deltage i turneringen, der består af ni kvalifikationsturneringer fordelt på ni forskellige biblioteker på Vestegnen. Allerede fire kvalifikationsturneringer er blevet spillet, og i den kommende weekend er der på ny FIFA 17 på fodboldmenuen, når Rødovre Bibliotek fredag den 8. september og Tåstrup Bibliotek lørdag den 9. september er værter. Du kan stadig nå at sikre dig en billet til turneringen ved at klikke her. Men skynd dig, da der snart er udsolgt.

De fire bedste fra hver kvalifikationsturnering sikrer sig billet til finalestævnet på Brøndby Stadion den 24. september, hvor der er fede præmier på højkant. Blandt andet får førstepladsen en VIP-oplevelse i Laudrup Lounge for fire personer samt et gavekort til hummel på 2500 kroner. Udover det sikrer vinderen sig en kamp mod Marcuzo i fanzonen i forbindelse med hjemmekampen mod SønderjyskE den 1. oktober. Kampen mod Marcuzo spilles på FIFA 18, der udkommer bare to dage før.

Uanset om du når finaleturneringen eller ej, går alle deltagere hjem med en goodiebag, der blandt andet gemmer på to fribilletter til en Alka Superliga-kamp på Brøndby Stadion til en værdi af 180 kroner.

Du kan blive klogere på præmierne og den praktiske information på Brøndby eSports Facebook-side.

Her kan du se, hvor og hvornår turneringen spilles:

  • Fredag den 8. september: Rødovre
  • Lørdag den 9. september: Tåstrup
  • Fredag den 15. september: Vallensbæk
  • Fredag den 15. september: Glostrup
  • Lørdag den 16. september: Ishøj
  • Søndag den 24. september: Finale på Brøndby Stadion