Jan Bech: Vi skal smede, mens jernet er varmt

30.08.2017 08:59

Den rettede kapitaludvidelse Brøndby IF har foretaget i dag sker, da man som klub ønsker at fortsætte forbedringerne i rammevilkårene for klubben, den sportslige sektor, sponsorer og fans.

I de første 18 måneder af strategi 6.4 har Brøndby IF oplevet tilfredsstillende kommercielle og sportslige fremskridt, og det er det momentum, klubben ønsker at fortsætte. Aktierne er tegnet af ejer og hovedaktionær Jan Bech Andersen, med det største beløb, samt medlemmer af ledelsen i selskabet og andre investorer.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg er i Brøndby både med hjertet og hjernen, altså som fan af og investor i Danmarks største fodboldklub, og jeg har valgt at gå med i denne rettede kapitaludvidelse, da jeg både som fan, bestyrelsesmedlem og investor kan se nogle åbenlyse fordele ved, at klubben fortsætter investeringerne i såvel den sportslige sektor som i den kommercielle afdeling.

- Vi har i den relativt korte tid, siden vi lancerede strategi 6.4 i marts sidste år, set stor fremdrift både sportsligt og kommercielt. Ja, vi er på begge områder længere fremme, end vi i strategien havde turde håbe på, og netop derfor er det rigtigt at investere i at fastholde det stærke og positive momentum, vi oplever. Det vil både komme aktionærerne af virksomheden, og dem der har klubben i hjertet til gavn, at klubben nu får muligheden for at smede, mens jernet er varmt, siger Jan Bech Andersen

Mens mange Alka Superliga-klubber oplever dalende tilskuertal, har Brøndby IF i den forgangne sæson øget tilskuersnittet til klubbens kampe på Brøndby Stadion. Brøndby IF har således netop slået rekorden for antal sæsonkortholdere, og man oplever en historisk stor opbakning fra klubbens fans. 

- En af de absolutte grundpiller i klubbens historik og kommercielle fundament er den store loyale fanskare, som Brøndby IF har. Hver gang jeg oplever den stemning vores fans giver til det øvrige publikum på Brøndby Stadion, og jeg ser den energi, de sætter på vores spillere og dermed betyder for vores sportslige præstation, så fyldes jeg med lige dele stolthed, fascination og taknemlighed.

- Som klub har vi derfor store ambitioner om, at fremtidens fanscene i Brøndby IF skal være den absolut bedste i Norden, og derfor har det længe været et stort ønske fra min side, at vi forbedrer området omkring Sydsiden. Nu er vi kommet så langt i planlægningen, at vi kan påbegynde arbejdet næste år, og dermed sikre at vi har de bedst mulige rammer for vores stemningsskabende fans og fastholde vores position som en af spydspidserne inden for fanengagement, lyder det fra Jan Bech Andersen.