23. AUGUST 2017 kl. 12:46
Flere sæsonkortholdere i Brøndby IF end nogensinde

Sæsonkortene til Brøndby Stadion ryger over disken i et hastigt tempo – faktisk hurtigere og i større antal end nogensinde før. Flere end 7.200 har købt deres faste plads på Danmarks mest stemningsfyldte fodboldstadion, og de får fodboldunderholdning og fanoplevelser i topklasse.

Der er gennem de seneste 16 måneder sket mange ændringer i og omkring Brøndby IF. Den nye spillestil blev præsenteret sammen med strategi 6.4 i foråret 2016, og i forlængelse af strategien kom aktieemissionen, der gjorde Brøndby IF gældfri og gav økonomiske midler til at løfte fanoplevelsen på Brøndby Stadion.

- At der har været fokus på at løfte fanoplevelsen, har sammen med de sportslige resultater været med til, at vi ser flere og flere fans og tilskuere herude. Sæsonkortholderne får bedre og bedre forhold, senest illustreret med mange prioriterede indgange til Sydsiden og den kommende sæsonkortlounge til de faste gæster på Loxam-tribunen.

- Førkamps-arrangementerne med fan-områder, foodtrucks og meget andet bag Sydsiden er også med til at styrke fællesskabet og samværet omkring Brøndby IF, Brøndby Stadion og fodbolden i klubben generelt. Der er taget mange skridt i den rigtige retning, og vi vil blive ved med at optimere oplevelsen for de mange tusinde Brøndby-fans, der kommer til hver hjemmekamp, fortæller Thomas Skov Petersen, marketingschef i Brøndby IF.

Læs om alle fordelene ved et sæsonkort her - bl.a. forkøbsret og rabat i Brøndby Shoppen

De mange fans på lægterne er også noget, der vækker begejstring i den sportslige afdeling, hvor man på banen gør sit til at øge oplevelsen, når man kommer på Brøndby Stadion for at se fodbold.

- Jeg har sagt det før; for mig skal en fodboldkamp være spændende. Det skal ikke være sådan, at hvis man går på toilettet eller ned efter noget at drikke, så misser man kampens eneste højdepunkt.

- Brøndby-holdet skal opsøge så mange chancer for at score som muligt, og det gør vi ved at presse vores modstandere til at lave fejl og så udnytte dem. Det giver kampe med et højt tempo, hvor der hele tiden sker noget. Det tror jeg på, at fansene belønner, fortæller cheftræner Alexander Zorniger, og han understreger;

- Fansene spiller også en stor rolle for vores måde at spille på. De er med til at give os det ekstra løft, vi kan have brug for i kampe, hvor det måske ikke kører perfekt, eller vi mangler det sidste for at komme helt i hus med de tre point.

- Og de kan være med til at skubbe os yderligere frem mod endnu flere mål og pressituationer i kampe, hvor vi lykkes med det meste.

SLO i Brøndby IF, Lasse Bauer, glæder sig også over de mange tiltag på fanfronten.

- Jo bedre forhold, vi kan give fansene, desto flere vil der komme. Det ser vi tydeligt nu, men vi er ikke i mål. Vi vil hele tiden arbejde sammen med fansene og finde ud af, hvor vi kan løfte os endnu mere. En af de ting, som fremtiden byder på, er lukningen af hullet i midten på Sydsiden Nedre og dermed gøre tribunen mere komplet. Det har været et ønske længe, og det vil vi rigtig gerne opfylde. 

- Vi har også stadig mere end 75.000 kroner fra tribunepuljen liggende, og med det nuværende sæsonkortsalg vil der blive tilført yderligere 150.000 kroner. Hele det samlede beløb er øremærket til forbedringer af Sydsiden.

Vil du ligesom mere end 7.200 andre have sæsonkort til Brøndby Stadion, kan du købe det fra priser på bare 995 kroner her.

Foto: Getty Images