18. AUGUST 2017 kl. 13:45
Röcker: En stærk offensiv og defensiv indsats er påkrævet

Ceres Park danner på søndag den 20. august rammerne for en Superliga-klassiker, når Brøndby IF gæster AGF i 6. runde af Alka Superligaen. De blågule går ind til kampen mod østjyderne med to clean sheets i de seneste to kampe, og hvis mandskabet skal gøre det til tre i træk, skal gæsterne kæmpe for det, fortæller Benedikt Röcker.

- Det vil kræve hårdt arbejde at få endnu et clean sheet på søndag mod AGF. Vi skal fortsætte på samme måde som i de to foregående kampe mod FC København og Randers. Kommunikation er afgørende for et godt resultat, ligesom det også bliver vigtigt at vinde duellerne, siger den tyske forsvarsspiller, der sammen med resten af Brøndby-mandskabet, ligger til odds 3.10, hvis de formår at holde buret rent på ny. 

Selvom de hvidblusede værter ikke har fået den mest optimale start på sæsonen med fire point i fem kampe, tager forsvarsspilleren ikke let på søndagens opgave:

- Vi skal være opmærksomme på de lange bolde, som jeg forventer, der kommer fra AGF-holdet, og det samme gælder for deres omstillingsspil. Men vi er godt forberedt og ser frem mod kampen, fortæller den 197 cm høje Brøndby-spiller.

Den 27-årige defensivspillers fokus ligger dog ikke så meget på Glen Riddersholms mandskab, men mere på Brøndby-holdets eget spil.

- Vi vil ikke fokusere så meget på modstanderen, men mere på vores eget spil. Vi ved, hvad vi er i stand til, hvilket vi også har vist i de seneste par kampe og mod AGF sidste år. Vi kan gå ind til kampen med selvtillid – noget, vi også skal vise på banen, siger Röcker, der til syvende og sidst slår fast, at nøglen til et godt resultat i Aarhus skal bunde i en solid indsats – både offensivt og defensivt:

- Hvis vi står stærkt både offensivt og defensivt, er vi i stand til at slå AGF. Vi kender til deres styrker, og vi ved, at deres spil er præget af mange dueller og dødbolde, men som sagt har vi større fokus på vores eget spil.

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til opgøret mod AGF, selvom udebaneafsnittet er så godt som udsolgt. Hjemmeholdet har således åbnet for salget af 600 ekstra billetter, der vil fungere som familieafsnit til fans af Brøndby IF. Du kan købe billetter her.

Foto: Getty Images