16. AUGUST 2017 kl. 13:14
Jyske Bank ny Nordic Partner i Brøndby IF

Brøndby IF kan byde velkommen til en ny Nordic Partner i skikkelse af Jyske Bank, som dermed får plads i Michael Laudrup-lounge på Brøndby Stadion

Brøndby IF’s salgschef, Michael Lieberkind, er glad for at kunne løfte sløret for det nye partnerskab.

- Vi er glade for at kunne præsentere Jyske Bank som ny Nordic Partner. At Jyske Bank har valgt Brøndby IF, som platform på Sjælland i forbindelse med Alka Superligaen, er et skulderklap til vores måde at gøre tingene på og de værdier, som Brøndby IF er bygget på. At Jyske Bank kan se synergi mellem vores partnere, unikke fanbase og os som klub er selvfølgelig noget, vi sætter stor pris på.

- Jyske Bank er et godt eksempel på en partner, der ser muligheder, såsom netværk, hospitality, oplevelser og eksponering. Vi har haft en rigtig god dialog i forbindelse med denne nye aftale, og vi ser frem til et godt samarbejde.

Netop Brøndby IF's stærke netværk var en af grundene til, at Jyske Bank kunne se potentiale i en partneraftale.

- Vi tror på, at Brøndby IF kan tilbyde os en stærk platform, hvor vi kan have spændende oplevelser med vore kunder og skabe nye relationer via deres stærke netværk, fortæller Michael C. Mariegaard, Head of Large Corporates i Jyske Bank, der samtidig forklarer, hvordan det nye partnerskab flugter med bankens tankegang:

- Nytænkning er en indgroet del af vores virksomhedskultur. Derfor står der under vores logo "gør en forskel". Det betyder, at vi forsøger at gøre en positiv forskel, hver eneste gang vores kunder er i kontakt med os, i vores rådgivning, indretning, væremåde, kommunikation m.v. Det er værdier, vi også ser og møder i Brøndby IF, så vi er glade for at blive en del af det stærke fællesskab, der tegner klubben hele vejen fra de yngste i amatørafdelingen til de professionelle spillere på Alka Superliga-mandskabet. 

Er du interesseret i Business-nyheder fra Brøndby IF, kan du følge klubben på LinkedIn her.

Her kan du blive partner i Brøndby IF.