Nørgaard efter uafgjort: Vi var ikke skarpe nok

13.08.2017 18:40

Det blev kun til et enkelt point for Alexander Zornigers tropper i dagens opgør mod Randers FC. En del af forklaringen på, at det ikke blev til maksimum point mod kronjyderne i dag bunder i manglende kvalitet, mener Christian Nørgaard.

- Vi mangler kvalitet i dag - især i den offentlige afdeling. Vi spiller ikke hurtigt nok, og vi bevæger os ikke nok. Der er ikke nok skarphed i hverken den sidste aflevering eller afslutning, så det er et skuffende resultat efter sådan en god periode. Set over sæsonen synes jeg, at vi leverer den dårligste præstation i dag, lyder de ærlige ord fra midtbanespilleren, der trods det uafgjorte resultat stadig kan tage noget med fra kampen. 

- Vi holder nullet, og det kan vi altid bruge til noget. Vi ved, at et rent bur er alfa omega, hvis vi vil vinde kampe, men i dag mangler vi at få prikket et mål ind i den anden ende. 

Se og hør resten af interviewet med Christian Nørgaard på Brøndby Indefra.

Næste opgave for Brøndby IF bliver på udebane mod AGF på søndag den 20. augus, og ugen efter gælder det så AC Horsens hjemme på Brøndby Stadion.

Vil du se Christian Nørgaard og resten af Brøndby-mandskabet i aktion på hjemmebane, er der stadig mange penge at spare i et sæsonkort til Brøndby Stadion. Du kan købe dit fra bare 995 kroner lige her.

Foto: Getty Images