10. AUGUST 2017 kl. 14:00
Larsson forventer svær Randers-kamp

Det er et pointhungrende Randers-mandskab, som Brøndby IF møder på søndag den 13. august, når femte runde i Alka Superligaen løber af stablen. Ólafur Kristjánssons tropper har således kun fået et point på kontoen i de første fire kampe af sæsonen, og netop de manglende point er en af grundene til, at Johan Larsson forventer hård modstand.

- Det bliver en svær kamp, for Randers er virkelig på jagt efter point. De ligger ikke godt til i ligaen, og de vil gerne have de tre point. Men det vil vi selvfølgelig også gerne, så det bliver en udfordrende kamp, hvor begge hold gerne vil vinde.

Brøndby-mandskabet drager til Kronjylland med selvtillid i bagagen efter søndagens Derby-sejr, men selvom der er tale om en ny modstander på søndag, er planen stadig den samme.

- Vi griber ikke kampen anderledes an, fordi modstanderen hedder Randers FC. Vi fokuserer altid på vores eget spil og prøver at få vores gameplan implementeret. Hvis vi rammer vores høje niveau, så ved vi, at alle hold kan få problemer mod os. Men hvis vi ikke rammer vores niveau, så får vi det svært uanset, hvilket hold vi møder. 

Næste gang, du kan se Larsson og co. hjemme på Brøndby Stadion, er søndag den 27. august, hvor AC Horsens lægger vejen forbi. Hvis du vil være en del af det blågule fællesskab og sikre dig en fast plads til denne kamp og de resterende hjemmekampe i sæsonen 2017/18, kan du købe sæsonkort her. 

Foto: Getty Images