12. AUGUST 2017 kl. 08:50
Hany Mukhtar: Har den samme rolle som sidste sæson

På søndag går turen for første gang i sæsonen til Jylland, når Brøndby IF besøger BioNutria Park i Randers. Hjemmeholdet har ikke fundet melodien i denne sæsons Alka Superliga, hvor det blot er blevet til et enkelt point indtil videre. 

Men selvom det står anderledes til for Brøndby IF, der kommer med en dugfrisk Derby-sejr i bagagen, er Hany Mukhtar sikker på, at han og holdkammeraterne bliver nødt til at kæmpe for at få et godt resultat i Randers.

- Det er en vigtig kamp. Vi skal bygge videre på de to sejre, men vi er også opmærksomme på, at det ikke bliver en nem kamp. Randers er slet ikke kommet i gang endnu, og hvis de slår os, kan de for alvor få rettet op på mange ting. Så det er en meget vigtig kamp for dem. Det skal vi være opmærksomme på, men vi ved samtidig, at vi er i stand til at vinde, hvis vi spiller vores eget spil, fortæller Brøndby IF’s nummer 10.

Hany Mukhtar har kunnet byde velkommen til flere nye ansigter i truppen hen over sommeren, og størstedelen af dem har været tilføjelser til midtbanen. Men Mukhtar føler stadig, at han har de samme opgaver på Brøndby-holdet.

- Min rolle har ikke ændret sig væsentligt, men der sker selvfølgelig ændringer fra sæson til sæson. Vi har fået nogle gode nye spillere ind til midtbanen, som er blevet stærkere, men jeg har stadig de samme opgaver og position, som jeg havde sidste sæson. 

- De spillere, der er kommet ind, er talentfulde og lærenemme, og de har hurtigt tilpasset sig vores spillestil. Så det har nok også været med til, at jeg ikke har skullet ændre så meget på min rolle.

Ny Mukhtar-perle på søndag?
Sidste besøg hos de lyseblå fra Kronjylland ligger tilbage i april, da Brøndby IF bookede billet til pokalsemifinalen med en 4-2-sejr. Dengang løb netop Hany Mukhtar med opmærksomheden, da han langt, langt udefra hamrede bolden ind bag Randers-keeperen. 

På søndag får han igen chancen for at vise de medrejsende Brøndby-fans sin sparketeknik. Og netop ”chancen” er det eneste Hany Mukhtar tænker på, når han sparker til bolden.

- Nogle gange er man nødt til at tage chancen. Det er ganske enkelt – hvis du ikke forsøger, scorer du i hvert fald ikke. Så jeg husker på at tage chancen, når den byder sig. Ligesom sidste gang i Randers.

Skulle chancen byde sig igen, og Mukhtar scorer på endnu et langskud, er der også penge at hente hos Betfair. Her kan man nemlig få odds 17 på, at Brøndby IF’s nummer 10 scorer uden for feltet. Du finder væddemålet under "Brøndby Speacialspil".

Næste gang, du kan se Hany Mukhtar og holdkammeraterne hjemme på Brøndby Stadion, er søndag den 27. august, hvor AC Horsens lægger vejen forbi. Hvis du vil være en del af det blågule fællesskab og sikre dig en fast plads til denne kamp og de resterende hjemmekampe i sæsonen 2017/18, kan du købe sæsonkort her. 

Foto: Getty Images