6. AUGUST 2017 kl. 21:50
Derby-debutanten Tibbling: Vil huske det resten af livet

Indkifter i 88. minut. Matchvinder i 90. 

Svenske Simon Tibbling spillede sit første Derby i Brøndby IF, da FC København blev sendt hjem fra Vestegnen med et 1-0-nederlag. Og målet stod netop Tibbling for, da han hurtigt sendte bolden i kassen, efter Svenn Crone havde ramt stolpen.

Og målet vil den nye nummer 12 ikke glemme med det samme.

- Det er sådan nogle øjeblikke, man vil mindes resten af livet. Det er en fantastisk oplevelse, og for mig vil det altid stå soleklart, fortæller Derby-debutanten.

Men minderne om målet vil dog ikke indebære selve målet - Tibbling så nemlig næsten ikke bolden stryge i nettet.

- Jeg så den ikke gå ind - kun noget af bolden. Og så hørte jeg så alle andre juble, og jeg kunne regne ud, at den var gået i mål, fortæller Simon Tibbling. Du kan høre resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Næste hjemmekamp for de blågule finder sted den 27. august, hvor modstanderen hedder AC Horsens. Med et sæsonkort kan du sikre dig en plads til denne kamp og de resterende hjemmekampe i sæsonen 2017/18. Læs mere og køb sæsonkort her.