6. AUGUST 2017 kl. 21:59
Arajuuri: En fortjent sejr

Jublen kunne bryde løs på Brøndby Stadion, da Brøndby IF slog FC København med 1-0 i et medrivende Derby, der blev afgjort sent i kampen. Selvom de blågule først kom i front efter 90 minutters spil, havde Brøndby IF's finske forsvarsspiller, Paulus Arajuuri, en god mavefornemmelse under kampen.

- I løbet af kampen var det en smule frustrerende ikke at score på vores mange chancer, men jeg havde en god mavefornemmelse, og det var et spørgsmål om tid, før vi ville score, fortæller Arajuuri og tilføjer:

- I dag følte jeg virkelig, at vi fortjente sejren. Vi spillede en god kamp og havde FC København under kontrol. Vi skabte nogle gode chancer, og det var en fantastisk følelse at hive sejren hjem i sidste øjeblik. Jeg er meget tilfreds med holdets præstation.

Finnen leverede selv en solid, defensiv indsats, men dagens resultat er hele holdets fortjeneste, understreger han.

- Vi forsvarede alle mand. Vi arbejdede som et hold og pressede dem hårdt. Jeg ved ikke, om de (FC København, red.) havde nogle store chancer i dag, hvilket er hele holdets fortjeneste. 

Se hele interviewet med Arajuuri på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Den 27. august er der igen Alka Superliga-bold på Brøndby Stadion, hvor AC Horsens er modstanderen. Hvis du vil sikre dig en plads til opgøret mod Bo Henriksens mandskab samt de resterende hjemmekampe i sæsonen, er der stadig sæsonkort til salg. Du kan købe og læse mere her.

Foto: Getty Images