5. AUGUST 2017 kl. 12:00
Lasse Vigen månedens spiller i Alka Superligaen

Det har været noget af en start, som Lasse Vigen Christensen har fået i Brøndby IF. Mål i sin debut mod FC Nordsjælland og hattrick og en assist i opgøret mod Lyngby, som Brøndby IF vandt 5-3 på Brøndby Stadion.

Den stærke start er ikke kun blevet bemærket i Brøndby IF, for nu er Lasse Vigen Christensen kåret til månedens spiller i Alka Superligaen.

Det officielle bevis fra Divisionsforeningen og en flaske champagne blev overrakt af anfører Johan Larsson efter træningen, og Lasse Vigen Christensen var ikke i tvivl om, hvilken vej takken skulle sendes.

- Det er kun takket være alle dem, der står i det her rum (spillerne, red) og fansene derude, at jeg har været i en position, så jeg kunne præstere fra start.

- Den (prisen, red,) giver jeg til holdet. Som ny spiller i en ny klub er det meget vigtigt, at man falder hurtigt til, og det har de alle sammen været rigtig gode til at hjælpe mig med, lød det fra månedens Alka Superliga-spiller for juli, Lasse Vigen Christensen.

Du kan se overrækkelsen på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.   

Der er stadige ledige billetter til Derbyet på søndag. Du kan købe billetter her.

Hvis du ikke kun vil se kampen på søndag, men også de resterende hjemmekampe på Brøndby Stadion i indeværende sæson, kan du købe sæsonkort her.