4. AUGUST 2017 kl. 15:55
Halimi før Derby: Jeg glæder mig rigtig meget

Der er lagt i kakkelovnen til et yderst spændende opgør, når Brøndby IF på søndag den 6. august tager imod ærkerivalerne fra FC København på Brøndby Stadion.

Brøndbys nummer 18, Besar Halimi, ser meget frem til Derbyet, der er hans første af slagsen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til Derbyet på søndag. Mine holdkammerater har fortalt mig om den fantastiske atmosfære, der er på stadion, og hvordan den kan løfte holdet. Vi er klar til kampen, og forhåbentlig er fansene også klar, siger Halimi, der håber på, at fansenes opbakning kan hjælpe holdet mod en sejr:

- Som altid håber jeg på en fantastisk støtte fra vores fans. Forhåbentlig bliver det en god kamp, og med vores fans i ryggen tror jeg på, at vi kan vinde opgøret.

For mindre end 24 timer siden måtte mandskabet fra Vestegnen sande, at Europa League-eventyret sluttede i Kroatien efter et 2-0-nederlag til Hajduk Split. Men ifølge Halimi er der kun én ting at gøre nu:

- Vi bliver nødt til at kigge fremad. Europa League er et overstået kapitel for os nu, og vi har fokus på Superligaen. Vi er i en god position, hvor vi vundet to kampe, slutter tyskeren.

Der er stadige ledige billetter til Derbyet på søndag. Du kan købe billetter her.

Hvis du ikke kun vil se kampen på søndag, men også de resterende hjemmekampe på Brøndby Stadion i indeværende sæson, kan du købe sæsonkort her. 

Foto: Getty Images