Zorniger: Vi mødte et hold med international niveau

03.08.2017 23:40

Efter en svær kamp endte det desværre med et 2-0-nederlag mod Hajduk Split, og dermed blev tredje kvalifikationsrunde endestationen for Brøndby IF i Europa League. Cheftræner Alexander Zorniger kaldte efter kampen Hajduk Split for et stærkt hold med højt individuelt niveau, hvilket blev tydeliggjort i duellerne.

- I første halvleg formåede vi for det meste at kontrollere dem, selvom vi begår fejl, som inviterede dem til nogle omstillingssituationer, hvilket vi vidste, at de forsøgte at fremprovokere. Man kunne se i første halvleg, at hvis vi lavede de fejl og ikke kontrollerede dem som hold, så var de individuelt bedre end os. De var hurtigere, og selv i de små situationer, hvor det var 50/50, tabte vi bolden. Vi gik ikke ind i duellerne, som vi skulle, hvis vi skal vinde dueller på det her niveau, sagde cheftræneren.

- Drengene gav alt de havde, og vi fik lagt et lille pres mod enden, men ikke nok de første 30 minutter af anden halvleg. Vi så klart forskellen mellem et internationalt hold, ikke et tophold, men et internationalt hold, og et hold som muligvis kan performe på det niveau om et til to år.

Næste opgave er på søndag den 6. august, hvor FC København kommer på besøg på Brøndby Stadion, og Zorniger er ikke i tvivl om, at mandskabet er klar til den opgave.

- Det er fint, vi møder et hold, som vi kender godt, og som fansene forventer, vi giver alt imod. Men FC København slog mestrerne fra et andet land i går med 4-1. Det handler ikke om, hvornår vi kan vinde mesterskabet, men det handler om, hvornår vi kan levere på det niveau, som vi gerne vil kamp efter kamp. Vi vil gøre alt, vi kan for at vinde over dem med vores fans i ryggen, men det bliver en svær kamp, slutter Coach.

Hør hele interviewet med Alexander Zorniger på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Hvis du vil have billet til kampen på søndag, så kan du kan købe her. Med et sæsonkort kan du sikre dig en fast på Brøndby Stadion til søndagens kamp og de resterende hjemmekampe i indeværende sæson. Du kan læse mere og købe her.

Foto: Getty Images