3. AUGUST 2017 kl. 11:00
Fisker før Hajduk-kamp: En kontrolleret defensiv bliver vigtig

Rejsen mod Europa Leagues gruppespil er nået til Kroatien, hvor modstanderen er Hajduk Split i tredje kvalifikationsrunde. Første opgør endte 0-0 på Brøndby Stadion, og i aften skal det endelige slag stå. Hvis Brøndby-mandskabets europæiske eventyr skal fortsætte, bliver en solid defensiv en af nøglerne, forklarer Kasper Fisker.

- Det bliver en svær opgave, hvor det først og fremmest handler om at holde nullet. Vi skal have en kontrolleret defensiv, hvor vi ikke lukker mål ind. Det kunne være rigtig, rigtig fedt, for så skal vi ”bare” score et enkelt mål, siger Fisker, der fremhæver betydningen af et udebanemål, og hvordan det har indflydelse på, hvordan man kan gribe kampen an.

- Man kan angribe kampen på forskellige måder. Vi kan også vende den om og sige, at vi bare skal score et mål, og så skal Hajduk score to.  Men vi skal stå godt i forsvaret og forhåbentlig ikke lukke mål ind, og samtidig skal vi selvfølgelig spille vores spil, og det har vi også tænkt os at gøre dernede. Hvordan vi skal gribe kampen an lader jeg Coach om at bestemme.

Brøndby IF’s nummer 8 registrerede sin første blågule-assist i søndagens opgør mod Lyngby BK, og midtbaneslideren håber da også på at kunne sætte sine medspillere op til mål på torsdag.

- At lave assists og det at være med omkring målene er en del af mit spil. Jeg er ikke typen, der laver så mange mål, så derfor er det vigtigt for mig at kunne biddrage til holdet ved at have anden- eller tredjesidste fod på målene. Jeg håber også, at det kommer til at ske her i Kroatien, siger Kasper Fisker, der hos Betfair ligger til odds 4.00, hvis han laver en assist mod Hajduk Split.

Foto: Getty Images