2. AUGUST 2017 kl. 14:30
Röcker: Vi træder på banen med selvtillid

Brøndby-truppen er ankommet til Kroatien, hvor det andet og vigtige opgør i Europa League-kvalifikationens tredje runde mod Hajduk Split venter. Det er et 0-0-resultat, som Brøndby IF har med i bagagen fra første kamp, og derfor forventer Benedikt Röcker også, det bliver en svær kamp, men han har en tro på holdet.

- Først og fremmest bliver det en svær kamp, hvor det er vind eller forsvind. Vi kommer med et fint udgangspunkt, hvor vi gerne vil score og vinde kampen, og det tror jeg også på, at vi kan, siger Röcker, og fortsætter om 0-0-udgangspunktet har en effekt på tankegangen før og i kampen.

- Man har det da i baghovedet, at vi skal score, og man helst ikke vil lukke mål ind. Men det er vigtigere at have vores kampplan i tankerne og spille vores type fodbold, som vi gør normalt. Det er centralt, at vi bliver ved med at tro på tingene, ligesom vi gjorde i søndags. Vi skal gå på banen med mod,. Vi skal turde gå ind i duellerne, og vi ser frem til kampen. 

I søndags kom det blågule mandskab to gange tilbage fra at have været bagud mod Lyngby BK, og netop troen på tingene er en af de stærke sider ved holdet, mener den store tysker.

- Det er en af styrkerne på holdet, at vi tror på tingene og hinanden, og vi træder på banen med selvtillid. I vores spillestil, er det vigtigt, man har selvtillid, og man stoler på hinanden. Det er noget af det, som vi vil ud og vise fra første minut i morgen, slutter den tyske forsvarsspiller.

Husk du også kan nå at købe sæsonkort til Brøndby Stadion, hvor du kan læse mere om fordele og købe her. Dette vil også give dig adgang til Derby-opgøret mod FC København, som er den 6. august.

Foto: Getty Images