Zorniger: Glad for det er underholdende

30.07.2017 21:46

Det var en på mange måder vanvittig kamp på Brøndby Stadion søndag aften, da Lyngby BK blev besejret med 5-3. De blågule nåede at komme bagud, foran og få en føring udlignet af Lyngby, inden sejren blev slået fast mod slutningen af anden halvleg.

Efter kampen var cheftræner Alexander Zorniger tilfreds med sejren, men … For der var nemlig et men.

- Det var meget underholdende, men med for mange fejl i defensiven – også fra hele holdet i de defensive opgaver i nogle situationer. Der skal vi forbedre os, for vi kan ikke altid forvente, at vi scorer to, tre eller fire mål

- Vi ved, at vi skaber chancer og scorer mål med de spillere, vi har på holdet, men det handler ikke kun om at score – det handler om at vinde, selv om jeg er glad for, det er underholdende at se os spille. Men der er for stor en forskel på de offensive kvaliteter og forståelsen af de defensive pligter, forklarer Zorniger, inden snakken falder på holdindsatsen, som var det bærende element i sejren.

- Det er positivt og vigtigt at se, at vi ikke bare er et hold, der er baseret på individualister. Det er svært at erstatte spillere som Hany (Mukhtar, red.) og Teemu (Pukki, red.), der for første gang i lang tid ikke leverer på et rigtig højt plan, men det var vi i stand til.

- Alle spillere kan have en dag, hvor det ikke fungerer, og der er det vigtigt, at vi har andre spillere, der kan træde til.

Zorniger ved, at den offensive tilgang til spillet kan koste. Det accepterer han, men det skal være med mindre omkostninger, end det havde i dag.

- Vi skal være bedre i duelspillet, for vi har givet for mange dumme mål væk i de sidste par kampe. På grund af måden vi spiller på, kan det ske, at forsvaret kan komme i nogle svære situationer, men situationerne i dag, var nogle som vores spillere burde kunne klare let.

Næste opgave for Brøndby IF er returkampen i Kroatien mod Hajduk Split i Europa League-kvalifikationen.

Derefter står den på Derby på Brøndby Stadion søndag den 6. august kl. 18:00, hvor du med et sæsonkort kan sikre dig fast plads Danmarks mest stemningsfyldte stadion. Køb dit sæsonkort her.

Der er også åbent for salget af billetter til kampen – du kan købe dem her.

Foto: Getty Images