30. JULI 2017 kl. 20:59
Vigen: Det var en vild kamp på mange måder

Det blev en kamp fyldt med spænding mod Lyngby BK, hvor der var otte mål, to straffespark og et rødt kort. Tre af de blågule mål blev sat af Man of the Match, Lasse Vigen Christensen, som spillede sin første Alka Superliga-kamp på Brøndby Stadion, hvor han blev skiftet ind efter pausen.

Hovedpersonen var ovenud lykkelig for sejren, og han måtte indrømme, at det var noget af det vildeste, han havde oplevet i sin karriere.

- Det var en vild kamp på mange måder. Det er bare fedt at stå her nu, og modsat Nordsjælland-kampen, som også var vild, hvor vi stod på den forkerte ende af det. Så er det fedt at stå her i dag, og tak for støtten, det var fedt. 

Vigen havde også rosende ord til overs for holdet, hvor han føler, at folk forsøger at gøre hinanden gode og spille den åbne mand. Han scorede i dag tre mål, og han var glad for at kunne være afgørende og hjælpe holdet til sejr.

- Jeg ved ikke, om jeg er kendt for at være en målræv. Det tror jeg måske, at jeg er i det rigtige system. En af grundene til, at jeg gerne ville komme her, var det med at folk gør hinanden gode og spiller chancer større, hvis man har muligheden.

- I dag var det nok bare sådan en kamp, hvor alt jeg rørte ved, det gik ind. Det er ikke noget, jeg kan forvente, som kommer til at ske for hver gang. Men bare én gang at få lov til at være med til at afgøre kampen til vores fordel, det var det vigtigste.

Du kan se hele interviewet med Lasse Vigen Christensen på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Næste kamp på Brøndby Stadion er sæsonens første Derby. FC København står klar på den modsatte banehalvdel, når kampen fløjtes i gang kl. 18:00. Med et sæsonkort er du sikret fast plads til Debyet og alle de andre kampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen på Brøndby Stadion.

Du kan købe dit sæsonkort her.

Foto: Getty Images