30. JULI 2017 kl. 21:00
Arajuuri: En mental rutsjebanetur

Det var en meget glad Paulus Arajuuri, som Brøndby Indefra fangede efter 5-3-kampen mod Lyngby BK. Den store finne havde svært ved at sætte ord på kampen, som han kalder for vanvittig.

- Det var virkelig en mental rutsjebanetur. Det var en vanvittig kamp, og jeg synes, at det her hold har så meget potentiale. I dag gør vi det meget svært for os selv, men det viser også mental styrke, at vi kommer tilbage igen. De offensive spillere redder os i dag, for vi spiller ikke den bedste kamp, men offensiven var fantastisk i dag, fortæller Arajuuri, der også roser de blågule fans, der var mødt op til aftenenes opgør.

- Fansenes støtte er som altid fantastisk. Det ville ikke være det samme uden dem. Det er dejlig følelse at tage de tre point på hjemmebane, og nu har vi vundet begge hjemmekampe, og det er vi enige om, at vi skal fortsætte.

Se og hør hele interviewet med stopperen på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Der er stadig åbent for salget af sæsonkort til Brøndby Stadion, hvor der er store besparelser at hente på en fast plads. Læs om de mange fordele ved et sæsonkort her.

Køb dit sæsonkort her fra priser på bare 995 kroner.