Zorniger om Hajduk: Vi skal kontrollere omstillingerne

27.07.2017 13:45

I aften kl. 20:00 på et stemningsfyldt Brøndby Stadion gælder det første opgør i Europa League-kvalifikationens tredje runde. Modstanderen er kroatiske Hajduk Split, og det er et mandskab, som cheftræner Alexander Zorniger har respekt for.

- Hajduk Split er et godt hold, der er gode til at bruge deres fart – specielt med deres to 10’ere, der er dygtige i deres offensive løb, fortæller cheftræneren, der har fokus på omstillingsspillet.

- Vi skal kontrollere omstillingerne. Det bliver et af nøglepunkterne for kampen. 

Hajduk Split er en anderledes modstander en VPS Vaasa, som Brøndby IF slog samlet i anden runde, og kroater er med deres fart i holdet gode i kontraspillet.

- De spiller anderledes end Vaasa – de er gode på omstillinger. Vi prøver at finde de rigtige løsninger mod alle modstandere, men omstillingssituationerne er altid vigtige både offensivt og defensivt, siger Zorniger og tilføjer: 

- Vi skal også kontrollere de Hajduk-spillere, der har en høj individuel kvalitet.

Det forventes af de medrejsende Hajduk Split-fans bliver meget engagerede, men det betyder ikke det store for Alexander Zorniger.

- Jeg er ikke interesseret i Hajduks fans, kun i vores egne, og de skal nok give os den opbakning, vi har brug for, så ingen er i tvivl om, hvem der er på hjemmebane.

Hos Betfair kan du få odds 3.00, hvis du spiller på at Brøndby IF vinder og holdet målet rent.

Efter torsdagens kamp mod Hajduk Split står den atter på Alka Superliga-fodbold, når Alexander Zornigers mandskab søndag den 30. juli skal møde Lyngby BK på Brøndby Stadion. Med et sæsonkort til Brøndby Stadion får du mange forskellige fordele, bl.a. fast plads på stadion og forkøbsret til europæiske kampe. 

Du kan købe et sæsonkort til sæsonen 17/18 her.

Foto: Getty Images