26. JULI 2017 kl. 13:32
Hermannsson: Fansenes opbakning er afgørende

Brøndby Stadion er scenen for torsdagens aftenkamp, når Alexander Zornigers mandskab tørner sammen med kroatiske Hajduk Split på rejsen mod gruppespillet i Europa League. Ifølge Hjörtur Hermannsson kommer netop rammerne for opgøret til at spille en vigtig rolle i forhold til at få et godt udgangspunkt.

- Fansenes opbakning er afgørende. Det seneste år har Brøndby Stadion været en fæstning, og en stor del af den ære tilfalder fansene. Det er altid specielt, når de støtter os på de europæiske aftener, og jeg håber, de møder talstærkt op til kampen og bakker os op, fortæller den unge forsvarsspiller, der håber på, at hjemmekampen mod kroaterne kan få Brøndby-holdet tilbage på sporet:

- Vi forbereder os, som vi altid gør, men set i lyset af de seneste to nederlag vil vi selvfølgelig gerne tilbage på rette spor. Vi spillede ikke den bedste kamp i Finland, men det var nok til at gå videre til næste runde. Denne her gang skal det ikke være sådan. Vi vil gøre det på vores betingelser, men det bliver naturligvis en svær kamp. Vi starter hjemme med vores fans i ryggen, og forhåbentlig kan vi rejse til Kroatien med et godt resultat.

Den 22-årige islænding understreger, at de blågule spillere skal være klar fra start i et europæisk opgør som dette.

- Vi skal fra første fløjt gøre det klart, at der ikke er noget at komme efter. I europæiske kampe er det ekstra vigtigt at få et godt udgangspunkt. Vi skal som bekendt spille to kampe, og hvis vi får en god start, har vi et godt udgangspunkt i forhold til udekampen, siger stopperen og uddyber, at det gode udgangspunkt bl.a. skal bygges på en solid defensiv:

- Det er altid vigtigt med et clean sheet. Især i europæisk sammenhæng hvor udebanemål betyder meget, hvilket vi også oplevede i Vaasa, hvor vores udebanemål ændrede kampen, fortæller Hermannsson, der sammen med resten af Brøndby-holdet, ligger til odds 2.30 hos Betfair, hvis de formår at holde buret rent mod kroaterne.

Kampen fløjtes i gang torsdag kl. 20:00, og du kan se den på Brøndby Stadion eller 6'eren.

Husk, at du med et sæsonkort til Brøndby Stadion får forkøbsret til Brøndby IF's europæiske opgør.

Læs mere og og køb dit sæsonkort her.

På grund af de mange sæsonkortholdere til Brøndby Stadion, har vi udvidet sæsonkortindgangen. Det betyder, at til Sydsiden ved Friis-indgangen, er det store indgangsparti i midten nu forbeholdt sæsonkortholdere.

Almindelige billetkøbere skal bruge det højre parti af Friis-indgangen, som sæsonkortholderne tidligere benyttede.

Foto: Getty Images