Lasse Vigen: Det er rigtig dejligt at være her

18.07.2017 15:15

Brøndby IF kan her til eftermiddag løfte sløret for sommerens femte signing i skikkelse af Lasse Vigen Christensen. Den 22-årige midtbaneslider har i dag underskrevet en 4-årig kontrakt med de blågule og kommer til at bære trøje nummer 21.

Hovedpersonen selv ser frem til den nye udfordring på Vestegnen.

- Det er rigtig dejligt (at være her, red.) . Det har været undervejs i et stykke tid nu, så jeg er rigtig glad for, at vi i dag har gjort det færdigt, og jeg ser frem til at komme i gang, fortæller Lasse Vigen til Brøndby Indefra og uddyber, hvorfor valget lige faldt på Brøndby IF.

- Det er flere ting ved Brøndby, der har gjort det. Der har været en længerevarende interesse, hvor jeg kunne mærke, at de rigtig godt kunne tænke sig at gøre mig til en Brøndby-spiller. Det betyder meget i den situation, jeg har været i, hvor jeg har haft et par sæsoner, hvor jeg måske ikke har spillet lige så mange kampe og fået lige så meget ud af det på banen, som jeg gerne ville. For mig er en tryg base og et godt spilkoncept vigtige ting. Et spilkoncept, jeg har spillet før, og som jeg ved, jeg kan præstere i og gøre en forskel i. Det er bare nogle af de få ting, der gør, at jeg glæder mig til at spille for Brøndby.

Den nu tidligere Fulham-spiller håber på, at hans arbejde i begge retninger kan hjælpe Brøndby-mandskabet.  

- Jeg forsøger at gøre det, der skal til for at vinde fodboldkampe, og jeg forsøger at hjælpe holdet. Jeg kan gøre en forskel begge veje, og det er det, jeg vil forsøge – både defensivt og offensivt. Men jeg vil ikke fokusere så meget på, hvad der skal ske for mig personligt, men mere hvad min rolle på et hold er og så udfylde den så godt, som jeg kan.

Du kan se hele interviewet med Lasse Vigen på appen Brøndby Indefra, hvor sportsdirektør Troels Bech også sætter ord på Brøndby IF’s nyeste signing. 

Mukhtar, Fisker, Halimi, Vigen og dig? Køb et sæsonkort til Brøndby Stadion her.