26. JUNI 2017 kl. 10:00
Velkommen til Kasper Fisker

Brøndby IF har her til morgen budt velkommen til midtbanespilleren Kasper Fisker. Den 29-årige Kasper Fisker har skrevet under på en 3-årig kontrakt med de blågule.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller her, hvorfor man har valgt at tilknytte den hårdtarbejdende midtbanespiller.
 
- Vi har længe haft et godt øje til Kasper. Han er en dynamo på midtbanen, der er god til at holde tempoet i spillet i gang. Han er ikke bleg for at gå forrest i presset, og som type arbejder han hårdt for sit hold. Vores aggressive presfodbold vil derfor passe Kasper godt, men der vil selvfølgelig være en omstillingsperiode, da der er mange detaljer og finesser i vores spil, som kræver noget tilvænning - fysisk såvel som taktisk. Derfor er vi glade for, at vi har fået papir på hinanden i dag, da det betyder, at Kasper kan træne med allerede fra i eftermiddag, og at han kan tage med på træningslejren, hvor vi drager af sted til Østrig på lørdag.
 
Hovedpersonen selv er stolt over at blive en del af Brøndby IF.
 
- Jeg var meget smigret, da jeg fandt ud af, at Brøndby IF var interesseret, men jeg turde ikke tro på det, før aftalen var underskrevet. Jeg har haft det meste af min fodboldopvækst og seniorkarriere i Randers, og jeg kunne sagtens have fortsat i Randers, for jeg var utrolig glad for alle i og omkring klubben. Men at komme til at spille for Brøndby IF er noget, som jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ønsker at prøve, fortæller Kasper Fisker, der også glæder sig til at få Brøndby Stadion som sin hjemmebane.

- At spille foran Sydsiden og mærke støtten på udebane fra de tusindvis af fans, der følger klubben overalt i landet, er noget, som man som fodboldspiller gerne vil prøve. Rent sportsligt er det også et rigtig spændende tidspunkt at komme til Brøndby IF, for jeg har selvfølgelig også fulgt med i udviklingen af den aggressive spillestil, som Brøndby IF har genindført i deres spil. Spillestillen er uden tvivl den mest underholdende i Alka Superligaen - både for os spillere og for fans - og det tiltaler mig, da der i mange andre klubber godt kan komme lidt for meget autopilot over spillet. Og autopilot er ikke noget, der tiltaler mig. Jeg vil vinde hver en kamp, og jeg vil give fansene noget at fejre. Om det så er en god tackling, en assist eller et mål, så vil jeg ind og bidrage til underholdningen. Jeg lover, at jeg vil give alt, hvad jeg har for Brøndby IF, fortæller den nye Brøndby-spiller, Kasper Fisker.
 
Kasper Fisker får trøje nummer 8 i Brøndby IF og har første træning med sine nye holdkammerater tirsdag morgen.