23. JUNI 2017 kl. 21:00
Mensah: Dejligt at komme ud og spille fodbold

Brøndby IF var her til aften en tur i Taastrup Idrætspark til træningskampen mod Taastrup FC. Kampen var den anden i rækken af tre, inden turen går til Østrig, og det blev til endnu en Brøndby-sejr denne Sankt Hans-aften. De blågule gæster vandt 3-1, og målene blev scoret af Gustaf Nilsson og Jan Kliment, inden Andreas Bruus fra venstre hjørne af feltet smækkede bolden ind via stolpen til 3-0. 

Kevin Mensah spillede de første 60 minutter på den centrale midtbane, inden Masterclass-talenterne blev sendt på banen. Og Brøndby IF's numer 14 var glad for at komme ud og spille fodbold igen, efter den har stået på hård fysisk træning den seneste tid.

- Vi vinder igen, og det er jo derfor, vi spiller fodboldkampe. Men derudover kan man sige, at det er dejligt at komme ud og spille fodbold igen, for det er noget andet end at løbe rundt ude i skoven og blive banket igennem derude. Så man kan godt mærke, at hovedet og benene er trætte, men det er trods alt dejligt at spille igen, fortalte Kevin Mensah kort inden slutfløjt til Brøndby Indefra.

- Det handler om at give sig 100 procent i forhold til, det du har. Og det er jo selvfølgelig ikke det maks, man ser, når vi spiller turneringskampe, men det er det maks, vi har nu, mens vi træner så hårdt. Og det er fint, at vi får skubbet grænsen hele tiden, og det er det, vi bruger de her uger på.

Foto: Getty Images