22. JUNI 2017 kl. 13:21
Masterclass-talenter i hård træning med Superliga-truppen

Sæsonen er lige blevet færdig for U17 og U19 i Brøndby Masterclass, men for to håndfulde spillere fra de to trupper er det ikke lig med sommerferie – langt fra. De har fået chancen for at deltage i Superliga-truppens opstart frem mod sæsonen 2017/18.

Andreas Bruus fra U19 er en af de spillere, der træner med under Alexander Zorniger i disse uger, og det er noget, der med det samme giver hår på brystet.

- Det er meget, meget lærerigt og fedt at blive matchet med Superliga-holdet. Både fordi vi får lov til at lave noget andet, end det vi plejer på U19, men også fordi det er noget andet at få råd og vejledning af coach (Zorniger, red.), fortæller det offensive talent, der scorede to gange mod Glostrup FK i Brøndby IF’s første træningskamp i denne sæson.

- Man bliver da beæret over at få chancen for at være med. Og det var dejligt at få spilletid og få scoret to gange i kampen mod Glostrup.

En af de ting, som Andreas Bruus primært mærker tydelig forskel på, er tempoet.

- Det hele går lidt stærkere. Man skal tænke hurtigere, men der er også flere muligheder, hvis man vil af med bolden. Det er godt for udviklingen, at det hele foregår i et højere tempo.

- Samtidig stiller coach også store krav til os. Han vil gerne have, at vi griber chancen og viser os frem. Vi vil gerne vise, og han vil gerne se, at vi kan følge med på det her niveau, siger Bruus.

Foto: Getty Images